• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar adete bir hafta kala hamileliğini gebelik testiyle öğrenen var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok merak ediyorum lütfen cvp atın ever varsa
ben 6 gun kala ogrendim. İlk idrarla normal test yaptim gormek icin isiga falan tutuyordum o kadar belirsizdi ayni gun erken gebelik testi yaptim o belirgindi. Ertesi gun tekrar normal test yaptim biraz daha belirgindi sonra kan verdim

evet ne kadar ilk gittiğim doktor daha adet günün geçmemiş niye geldin diye tepki verse de bir hafta önce bende idrar testi ile öğrendim. Sonra ki süreç daha adet günün geçmemiş sonra aa evet rahmin kalınlaşmış sonrası evet beta hcg pozitif hamilesin :)) e Zaten biliyoruz hamile olduğumuzu hissiyatı bile belli ediyor insanın bedeninde kendini

Geç döllenme olmuş benimki fakat bebege göre verilen yeni adet tarihine göre hesaplayınca ben adetin 22. Günü ögrenmiş oluyorum yani reglle daha 5 6 gün varken silik çizgi ile ögrendim degerim de 55.10 çıkmıştı kanda

evet ne kadar ilk gittiğim doktor daha adet günün geçmemiş niye geldin diye tepki verse de bir hafta önce bende idrar testi ile öğrendim. Sonra ki süreç daha adet günün geçmemiş sonra aa evet rahmin kalınlaşmış sonrası evet beta hcg pozitif hamilesin :)) e Zaten biliyoruz hamile olduğumuzu hissiyatı bile belli ediyor insanın bedeninde kendini
Canım hangi marka testle yaptın

Çok pahalı bir test değil zaten markası da önemli mi bu konularda bilmiyorum ama kullandığım bu idi.iki tane almıştık her ihtimale karşılık resmide ekledim

Eklentiler

• 15920485519647107519250411663029.webp
    15920485519647107519250411663029.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 1.099
Ben beş gün kala idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Dr gittim regl gününe daha var ama yine de kan testi alalım dedi test de beta hcg yüksekti hamileydim

Adetime 8gün varken ilk gebelik testi yapmıştım anında ikinci silik çizgi çıkmıştı birgün sonra tekrar yaptım yine çıktı o akşamda kan testinde doğrulamıştım hamileydim şimdi kızım 1 yaşında

Ben su sekilde yaptım size örnek olsun foto atayım birazdan...
5gün kala öğrendim... Çok silikti aksama doğru bir daha yaptım o daha netti 😊

Yukarıdan aşağı doğru
Adete
9kala negatif
8kala negatif
7kala negatif
6kala negatif
5kala pozitif........
(Kaset test ise yine aynı 5gün kala / Aksama doğru yaptım....)

Eklentiler

• IMG_20200229_162706.webp
    IMG_20200229_162706.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 1.441
  • IMG_20200229_161652.webp
    IMG_20200229_161652.webp
    75,4 KB · Görüntüleme: 1.297
Back