Kızlar adete 6 gün kala silik çizgi lütfen bakar mısınız

Merhaba çok sevindim sizin adınızı Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin herhangi bir işlem yaptırmış mıydınız acaba ne kadar süredir bekliyordunuz

Merhaba çok sevindim sizin adınızı Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin herhangi bir işlem yaptırmış mıydınız acaba ne kadar süredir bekliyordunuz
Merhaba aminn çok teşekkür ederim bir işlem yaptırmadım hafif pco vardı bende ama hormon bozukluğu kilo vs yoktu 7 ayda falan hamile kaldım şükür

Merhaba aminn çok teşekkür ederim bir işlem yaptırmadım hafif pco vardı bende ama hormon bozukluğu kilo vs yoktu 7 ayda falan hamile kaldım şükür
Maşallah bizde 2 senedir bekliyoruz hiçbir sorun yok ama gebelik oluşmuyor bu ay çatlatma denedik bekliyoruz kardeşim

Maşallah bizde 2 senedir bekliyoruz hiçbir sorun yok ama gebelik oluşmuyor bu ay çatlatma denedik bekliyoruz kardeşim
İnşallah pozitif olur canım Hiç üzülme bebiş zamanını bekliyordur hem hiçbir sorun yokmuş, stres yapma demek çok saçma ama gerçekten stres çok etkiliyor, bebişin bu ay inşallah seninledir

Ben gögsüme dokunamıyorum bile ve kalçalarıma kadar ağrı hissediyorum belirti mi acaba
Benim tam bu ağrılarım vardı belimden kalçama ve bacaklarıma pazartesi günü kanda 6.9 değerle öğrendim reglime 9 gün varken Çarşamba günü 30.3 çıktı dün 52.23 çıktı regila 4 gün var daha ve değerlerim normal mi yukselmis bilmiyorum daha doktora gitmedim testimde böyle

Eklentiler

• 1000141664.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 0
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…