Kızlar adet kanamam çok uzun sürdü transferi etkiler mi

mericeyn42

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
305
105
31
Geçen hafta, pazartesi, günü adet oldum ve doktora gitti transfer için ilaç başlatti rezervim azaldığı için adetlerim iyice azalmıştı ve normal de 3 gün adet görür 4.güne biterdi şimdi hem yoğun geliyor hemde bugün 7.gün artık korkmaya başladım 21.inde kontrolüm var transferi etkiler mi uzun sürmesi yarında bitmez se çarşamba doktora gidecem fikri olan

Transferi etkilemez de rahim kalınlığını geciktirebilir onun içinde estrofem çoğaltır muhtelemen adeti hep bir hafta sürende var sonuçta

Yumurtalik kisti falan varmi acaba benimde 7.gunum hala devam ediyor doktorum kist olduğu icin olabilir dedi bende kist yüzünden iptal olup duruyor Rabbım merhamet etsin bizlere

Yumurtalik kisti falan varmi acaba benimde 7.gunum hala devam ediyor doktorum kist olduğu icin olabilir dedi bende kist yüzünden iptal olup duruyor Rabbım merhamet etsin bizlere
Kıstım vardı ilaç verdi diğer ay başlayalım dedi geçen gittiğinde sıkıntı yok dedi estroferm başlattı anlamadığım ben 1 yıldır hiç böyle adry görmedim çok azalmıştı

Kıstım vardı ilaç verdi diğer ay başlayalım dedi geçen gittiğinde sıkıntı yok dedi estroferm başlattı anlamadığım ben 1 yıldır hiç böyle adry görmedim çok azalmıştı
Vallahi canım bende anlayamadım senin doktor yine kist için ilaç vermiş benim ki Allaha bıraktı direk neyse zaten yarın gidecekmissin yaz insallh sorun olmaz umarım bende başlarım

İnşallah Canım benim ki hep verir ilaç ve çok iyi doktorum hiç para için felan değil işini hakkıyla yapanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…