Kızlar adet bıtımı hamıle kalan varmı ovulasyon pozıtıf??

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
30
Kızlar selam yıne ben
Bu ay kısa surdu 2 gun adet gordum bıttı ve 3 gun sonra kahvelekeler geldı ovulasyon testı pozıtıf cıktı ve 2 gun sonra sılıkleşti yanı ovulasyon bıttı..
Teste gore adet bıtımı yum. Oldu gorunuyor
Merak ettığım ı donemde hamıle kalan varmı
Tesekurlrrr

Kuzenim 7.gun yumurtluyor :) ve hamile dogumu var yakinda.
Adet bittikten sonra evet hamile kalinir. Bende erken yumurtluyorum. Bir avantaji var gebelik testlerinde daha cabuk cikiyor. Kuzenimin adet gununde 1980 di degeri :) Ama bu ay garipmi adet olmuşşunuz banami oyle geldi ?

Evet ılk gun yogun ıkıncı gun az adet oldum ve kesıldı 3 gun sonrada kahveleleler geldı bn doktora gttm gebrlık vardr dıye ama yoktu zaten ovı. Test pızıtıftı ve sılıkleştı yuksek ıhtımal yum. Oldu ama bundan hamıle kalınırmı bılmyrm eşimde bnde rahatszdık 2 kere ilişki oldu ama hmn kalkmştm o yuzdn olmaz dıyrm ama tabıkıde nasıp kuzenınız de oyle kalmş bu yınede umut oldu

Kuzenim aylarca hamile kalmak icin ugrasti. Hamile kaldigi ay doktor primoulut-n vermisti bende kendisine dogum kontrol hapi vermis ddm. ( olmadigini biliyorum)
Adet biter bitmez iliski olmus hemen kalkmis dus almis ve o ay hamileydi. Hala şokta :)

İnşallah ne diyim cnm bu ay hiç inancım yok umudum tukenyr sankı mıllet çift çizgi gormek için can atar bn cok barız goruyrm ama hp kan negatıf cıkıyr bunu yaşamaktan sıkıldım artık bu ayda ovulasyon testı pozıtıftı artı kahvelekeler vardı 5. Gun yum. Olduguna inanyrm inşallah tıtar cevap verdiğin için tesekkur ederım

Cnm kist oluştuysa da test pozitif cikabilir. Ben hastanede hazirlanirken kadinin biri geldi 3 test yaptim pozitif cikti ama kan negatif dedi. Doktor bakti kistin var. Bazen kistler pozitif cikarabiliyor dedi.

Cnm kist oluştuysa da test pozitif cikabilir. Ben hastanede hazirlanirken kadinin biri geldi 3 test yaptim pozitif cikti ama kan negatif dedi. Doktor bakti kistin var. Bazen kistler pozitif cikarabiliyor dedi.
Kist yok cnm gıttım bn bazı hormnlar pozıtıf cıkaryrmş eee tabı bırazda sans meselesı hayırlısı dyelım bklm

Aynı canm arada grıp grıp cıkıyrm pek hevesım kaşmadı ovuşasyon testlerım gıtgıde sılıkleştı sanrm bıttı yum. Ama benm eşim grıptı atesı falan vardı yanı tutmadı dyrm
Nerden biliyorsun canım bende hamileliğimi öğrenmeden önce hatırlıyorsan tutması mümkün değil hemen kalktım ilişki sonrası demiştim sende ne alakası var demiştin ayni şeyi sana söylüyorum tatlışım
Bence böylesi tutuyor saatlerce kıpırdamadan durdukta ne oldu çok düşme üzerine

Nasıp dıyrm bu ay sadece gelırse gelır bn gerekenı yaptm canm dua et sende bna

Adet bitimi oglan oluyor canim. Eger hamileysen muhtemel oglun olacak. Rabbim saglikli evlat versin.

Canım ben normalde iki adet arası yumurtlardim senin gibi ovulasyon testi kullandığım zamanlar. 6 ay denedik her olmayisinda üzülüyordum sonra sallamamaya başladım hamile kaldığım ay adetimin bittiği gün iliski oldu 1 hafta sonra yine oldu ama iliski sonrasinda aşırı bi gaz ağrısıyla doktora gittim test yaptı değerim 100 çıktı bu arada adetime daha 1buçuk hafta var düşün. Biz daha calismalara baslamamistik falan diyoruz Meğer erken yumurtlamisim inşallah seninde öyledir kafaya çok takmadan içine sıkıntı yapmadan bekle ben bosverdigim ay hamile kaldım Rabbim sana ve senin gibi bekleyen herkese nasip etsin :)

Ediyorum canım benim ama bende bişey rica ediyorum senden lütfen ama lütfen bu ay pozitif olurmusun bu kez olacak inşallah de lütfen
Sagol canm bnm Allah razı olsun sende herzaman umudum varda işte tesirginliğim daha cok inşallah dyrm o zamn tmm mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…