• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Acillllll

sadecesoru18

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2023
284
76
18
21
Kızlar bugün itibariyle 25+1 haftalık hamileyim su gibi çamaşırımı ıslatan akıntım var yani umarım akıntıdır geçen gün hapşırmadan sonra tutamadığım uzun süre akan çamaşırımı baya ıslatacak şekilde oldu özellikle süpürge vileda yaptıktan sonra akıp gidiyor yaşayan var mı bunu bebeğin haraketerinde bi sıkıntı yok

Doktora gitmedin mı bunun için hiç suyuna falan bakardı su gelince tutulmuyor gerçekten burada cevap bekleme acile gidip sor sizinti varsa suyu azaldiysa tedbir almak gerekir

Doktora gitmedin mı bunun için hiç suyuna falan bakardı su gelince tutulmuyor gerçekten burada cevap bekleme acile gidip sor sizinti varsa suyu azaldiysa tedbir almak gerekir
Yazdım ya eğer hemen gel gelirse gidicem gerçekten içimde çok büyük bi korku var acaba tedbir almak gerekir dediğiniz durdurulabiliyor mu böyle bi şey varsa çok erken çünkü haftam

Kızlar bugün itibariyle 25+1 haftalık hamileyim su gibi çamaşırımı ıslatan akıntım var yani umarım akıntıdır geçen gün hapşırmadan sonra tutamadığım uzun süre akan çamaşırımı baya ıslatacak şekilde oldu özellikle süpürge vileda yaptıktan sonra akıp gidiyor yaşayan var mı bunu bebeğin haraketerinde bi sıkıntı yok
Azar azar akìntıyı bilmiyorum basima gelmedi ama normal bir sekilde cocugun suyu bosalma sekli cok farkli oluyo altina küçük tuvaletini yaparc1sina akinti oluyo duraksiz sekilde

İki türlü su gelmesi olur boşalır gibi idrar gibi akar, bir de sızıntı şeklinde olabilir kesilmedi dediğin için ihtimal var, suyu azaldiysa bol su havuç suyu ve dinlenerek süreci gecirebilirsin, önce doktor gormeli

Back