- 11 Temmuz 2014
- 233
- 81
- 68
- 37
- Konu Sahibi Yildiz3335
-
Hayir canım daha geçmedi 1 haftam var ama vücudumda degisiklik hissediyorum .. isteyerek olmadi aslındaAdetiniz geçti mi , bu ilaçlardan sonra 6 ay korunmak gerekiyor diye biliyorum
çok teşekkür ederim canım inşallah bi sıkıntı yaşamamIlactan sonra 1 ay korunmak yeterli diye biliyorum ben. Internetten prospektusune bakabilirsin
Ama mutlaka bi doktora danış tabiki ciddi bir durum buçok teşekkür ederim canım inşallah bi sıkıntı yaşamam
Sonuç nedir merak ettim?kızlar dün kan verdim sonucu bugün alıcaz.. dr inşallah hamile değilsindir dedi
beta hcg 5 çıktı.. adetime de 1 hafta var.. dr büyük ihtimalle negatiftir dediSonuç nedir merak ettim?
Geçmiş olsun :)beta hcg 5 çıktı.. adetime de 1 hafta var.. dr büyük ihtimalle negatiftir dedi
hamileyimm canım..bakalim inşallah bi sıkıntı yaşamayızGeçmiş olsun :)
hamileyimm canım..bakalim inşallah bi sıkıntı yaşamayız
Bir hafta kala 5 kesin hamilesindir yazacaktım. Zira yazmışın sağlıkla kucağına al insallahhamileyimm canım..bakalim inşallah bi sıkıntı yaşamayız
Insallah canım benim. Iyı bi doktorla görüşmeyi ihmal etme bence için rahat etsin. Sağlıkla al kucağına Insallahhamileyimm canım..bakalim inşallah bi sıkıntı yaşamayız
inşallah canım hepimiz için güzellikler olsuninşAllah canım güzel düşün güzellikler senin olsun..
amiiiiin canım inşallah çok sağolInsallah canım benim. Iyı bi doktorla görüşmeyi ihmal etme bence için rahat etsin. Sağlıkla al kucağına Insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?