- 19 Mayıs 2024
- 115
- 18
- 31
Selam kızlar adetim 2 gün gecikti 4 gün önce test yaptım erken gebelik testi negatif çıktı ama hiç adet belirtim yok vitamin kullanıyorum doktorum klomen+ovitrella verdi yalnız iğneden beridir geçmeyen kasık ağrım var hiç adet belirtim yoktu 1 hafta önceden başlardı göğüs ağrılarım ama ilk defa son iki gündür sızlıyor sol yumurtalığıma şiddetli bir ağrı saplanıp geri çıkıyor belim kopacak gibi kremdi beyaz akıntım çok yoğun dayanamadım doktora gittim kese gibi birşey gördü gebelik kisti genelde gene kalanlarda görürüz biz rahim duvarın çok iyi kalın şuan bende gebesin gibi duruyor bu kese de olabilir kan değerlerine bakalım dedi kan değerim tabi negatif çıktı ama tiroid guatr (Tsh) hormonum çok yüksek çıktı doktor negatif ama bekleyelim bakalım guatr çok yüksek folik asit kullan dedi adet olursan 3.gün gel olmazsan haftaya tekrar değerlerine bakalım dedi. Bilgisi olan yazabilir mi acaba gördüğü keseydi ümitlenmemem için mi söylemedi acaba tahmin duvarım çok kalınlaşmış hatt doktor gene olabilirsin dedi değerlerime buraya bırakacam yani rahim filmi elimden geldiğince benzerini koydum lütfen anlayan varsa bilgilendirir mi???