- Konu Sahibi amazing_smile22
-
Merhaba çok parfüm kullanmış ve parfüm firmalarında yıllarca çalışmış biri olarak anladığım kadarıyla tatlı şekerli kokulardan hoşlanıyorsunuz. Hypnose u oldum olası sevmedim ama Black opium en sevdiğim kokulardan biri, kadınsı da geliyor bana ayrıca tatlı ve baharatlı kokularda kış kokusudur yani kış için benim sana önereceğim Black opium.
Aynen genelde tatli kokulardan hoslaniyorum... begendigim yazlik fresh kokular da yok degil ama geneli tatli pudrali bazen hafif baharatli parfümler... yorumun icin cok tsk ederim cnm
Hypnotic poison da çok güzel kadınsı ve kışlık bir kokudur kış için onuda öneririm. Çoğu parfümeride afrodizyak etkili olduğu söylenir içeriği nedeniyle. Daisy de eğer klasikten bahsediyorsan oda yaz için ideal ama çok hoşlanmıyorumÖneri istersen hypnose dan vazgeç derim bir süre sonra sıkılıyor çünkü insan. Kış için hypnotic poison ve Black opium.
Rica ederim bence denemelisin, kış boyu kendini koklar durursunAy evet Hypnotic poiseni senelerdir almak istiyorum ama aramiza hep farkli parfümler giriyor...Gerci bir kac sene önce tam alicakken benim almak istedigimi bildigi halde cevremde biri almisti bende vazgecmistim. Benim aptaligim ama neyse.... afrodizyak olayini bende duymustum hata hakkinda birsürü sehir efsanesi dönüyor. Yok kullananlar tecavüze ugramis, yok hostestlerin kullanmasi yasakmis hata bir ülkede yasaklanmis vs... gecenlerde yine denedim ve bu defa daha bir hayran kaldim bu yüzden kararliyim bu kis kesin alicam.... Bu arada la nuit tresorun da afrodizyak etki yaptigi söyleniyor. Hata ürün aciklamisinda bunu marka kendisi iddia ediyor. Ama denemedigim icin bilemiyorum. Tavsiyen icin tsk ederim cnm
Ozaman bir soru daha sorayimNe demek her zaman yazabilirsin parfümde kararsız kalırsan
Ozaman bir soru daha sorayim
La nuit tresoru nasil buluyorsun?
La nuit tresor mu yoksa black opiumu tercih edersin?
Rica ederim bence denemelisin, kış boyu kendini koklar durursunEğer deneme şansın olursa givenchy ange demon le secret'ı da bi ara dene ve kokusuna bak o da senin sevdiğin tarzda bir koku
Parfümeriden parfümeriye de değişebiliyor esans farklılıkları. Eğer orijinal alıyorsanız zaten muhteşem givenchy için bahsediyorumBlack opium, hypnotic poison ve alırsan da givenchy ange demon le secret dene bu kış. Kesinlikle etrafındakiler soracaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?