Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen garanti olsun diye yenisini yap kesin sonuç diyemiyorum benBurda daha net belli
Erken gebelik testimi bu? Adet günün gelmişse normal testte de çıkar. Benim geç döllenmeydi adete 4 gün kala normal kaset testte çok silik çıkmıştı.Burda daha net belli
Sabah ilk idrarla mı yaptınız?Erken gebelik testimi bu? Adet günün gelmişse normal testte de çıkar. Benim geç döllenmeydi adete 4 gün kala normal kaset testte çok silik çıkmıştı.
Evet sabahki ilk idrarla her gün koyulaşmasını takip etmiştimSabah ilk idrarla mı yaptınız?
Hayırlısı olsun cnm. Bu ay olmazsa İnşaAllah önümüzdeki ay olur belki ❤Kasette yaptım çıkmadı bugün adet günüm![]()
Sabahki idrar ollmazsa çıkmama ihtimali var mı ?Evet sabahki ilk idrarla her gün koyulaşmasını takip etmiştim
Öğle akşam yaptığım vakitler oldu 3-4 saat birikmiş idrarda çıkarSabahki idrar ollmazsa çıkmama ihtimali var mı ?
Hala adet olmadim.sancim da gitti yanlız yumurtalıklarimda kasılma var gerim gerim geriliyo valla anlamadımHayırlısı olsun cnm. Bu ay olmazsa İnşaAllah önümüzdeki ay olur belki ❤
Anlamadim.kasiklarim çok fena kasiliyor ağrım yok sabah vardı biraz o kadarErken gebelik testleri çabuk hata veriyor. Ben adetimin 3. günü akşam çok net çizgi görmüştüm normal kaset testte
Hamilelik beklentin olduğu için vücudunu dinlediğin için bu belirtileri hissediyor olabilirsin psikolojik olarak. Bana olmuştu önceden. Ama tabi 2 gün daha bekleyip kaset test yaparsın veya kan aldırırsın.Anlamadim.kasiklarim çok fena kasiliyor ağrım yok sabah vardı biraz o kadar
Psikolojik olarak bu ay diğerleri kadar öyle çok beklentiye girmedim. Ne kadar beklentiye girersem giriyim sancı çekerdim ama alt karnım yirtilcak gibi kasiliyorHamilelik beklentin olduğu için vücudunu dinlediğin için bu belirtileri hissediyor olabilirsin psikolojik olarak. Bana olmuştu önceden. Ama tabi 2 gün daha bekleyip kaset test yaparsın veya kan aldırırsın.
Valla ben öyle yırtılacak gibi kasılmaların belirti olacağını düşünmüyorum, gebelik varsa bile bu kasılmaların sebebi farklı bişeydir idrar yolu enfeksiyonu belki. 1-2 güne kesin sonuç çıkar inşallah gebeliktir.Psikolojik olarak bu ay diğerleri kadar öyle çok beklentiye girmedim. Ne kadar beklentiye girersem giriyim sancı çekerdim ama alt karnım yirtilcak gibi kasiliyor
Amin inşallah hayırlısı olsun inşallahValla ben öyle yırtılacak gibi kasılmaların belirti olacağını düşünmüyorum, gebelik varsa bile bu kasılmaların sebebi farklı bişeydir idrar yolu enfeksiyonu belki. 1-2 güne kesin sonuç çıkar inşallah gebeliktir.