• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlar acilll

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Betus94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
442
115
103
30
Adet olmam gerekir bugün olmadim kasik ve belim kram giriyo geciyo normalde adet sancim ağır olur. Şimdi test yapicam kaset testt mi alıyım yoksa erken gebelik testi mi

Adet olmam gerekir bugün olmadim kasik ve belim kram giriyo geciyo normalde adet sancim ağır olur. Şimdi test yapicam kaset testt mi alıyım yoksa erken gebelik testi mi
Kaset test al bence zaten bugun adet gününmüş erken gebelik testine gerek yok

Kaset test al bence zaten bugun adet gününmüş erken gebelik testine gerek yok
Cok kararsiz kaldım erken testlerde yanılma da çok yaşamıştım ben de çıkarsa kaset testte de çıkar diye düşünüyorum

bende de aynı durum var bugün günüm ve olmadım adet ağrım da yok ama ben bi kaç gün geçmesini beklicem eşimde varikosel var çünkü erken umutlanmak istemiyorum inşallah sen de hayırlı haberi alırsın🤲🏻
sonucu bizi de yaz 🥰

Ama zaten bugün adet gününmüş en azından erken gebelikte geç döllenme olmuşsa bile silik gözükür . Sen bilirsin 😊

bende de aynı durum var bugün günüm ve olmadım adet ağrım da yok ama ben bi kaç gün geçmesini beklicem eşimde varikosel var çünkü erken umutlanmak istemiyorum inşallah sen de hayırlı haberi alırsın🤲🏻
sonucu bizi de yaz 🥰
Rabbım hayırlısıyla nasip etsin inşallah bence tekrarla varsa da mutlu olursun sende yaz canım tekrarlayınca 🥰

Adet gününde her türlü çıkar erken gebelik testi yerine 3 tane normal test al, pozitif veya negatif çıktığında diğerini de yapıp emin olursun

bende bugün adet gününse yarın sabahı bekle 1 gün geçmiş olsun

Rabbım hayırlısıyla nasip etsin inşallah bence tekrarla varsa da mutlu olursun sende yaz canım tekrarlayınca 🥰
inşallah sen de ben de hayırlı ve pozitif sonuçları yazarız🤲🏻🥰

Eklentiler

• 20210106_143037.webp
    20210106_143037.webp
    129,3 KB · Görüntüleme: 85
Kizlar yaptım bu şekilde çıktı hemen

Eklentiler

• 20210106_143037.webp
    20210106_143037.webp
    129,3 KB · Görüntüleme: 83
Burda daha net belli

Eklentiler