Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaset test al bence zaten bugun adet gününmüş erken gebelik testine gerek yokAdet olmam gerekir bugün olmadim kasik ve belim kram giriyo geciyo normalde adet sancim ağır olur. Şimdi test yapicam kaset testt mi alıyım yoksa erken gebelik testi mi
Cok kararsiz kaldım erken testlerde yanılma da çok yaşamıştım ben de çıkarsa kaset testte de çıkar diye düşünüyorumKaset test al bence zaten bugun adet gününmüş erken gebelik testine gerek yok
Onlar zamanında çok yanıltmisti beni ondan korkuyorum çıkarsa kaset testte de çıkar diye düşünüyorum ama kararszmErken gebelik testi alsan daha iyi olur bence
bende de aynı durum var bugün günüm ve olmadım adet ağrım da yok ama ben bi kaç gün geçmesini beklicem eşimde varikosel var çünkü erken umutlanmak istemiyorum inşallah sen de hayırlı haberi alırsınAdet olmam gerekir bugün olmadim kasik ve belim kram giriyo geciyo normalde adet sancim ağır olur. Şimdi test yapicam kaset testt mi alıyım yoksa erken gebelik testi mi
Rabbım hayırlısıyla nasip etsin inşallah bence tekrarla varsa da mutlu olursun sende yaz canım tekrarlayıncabende de aynı durum var bugün günüm ve olmadım adet ağrım da yok ama ben bi kaç gün geçmesini beklicem eşimde varikosel var çünkü erken umutlanmak istemiyorum inşallah sen de hayırlı haberi alırsın
sonucu bizi de yaz![]()
Oda doğru aslındaAma zaten bugün adet gününmüş en azından erken gebelikte geç döllenme olmuşsa bile silik gözükür . Sen bilirsin![]()
bende bugün adet gününse yarın sabahı bekle 1 gün geçmiş olsunAdet olmam gerekir bugün olmadim kasik ve belim kram giriyo geciyo normalde adet sancim ağır olur. Şimdi test yapicam kaset testt mi alıyım yoksa erken gebelik testi mi
inşallah sen de ben de hayırlı ve pozitif sonuçları yazarızRabbım hayırlısıyla nasip etsin inşallah bence tekrarla varsa da mutlu olursun sende yaz canım tekrarlayınca![]()
inşallah sen de ben de hayırlı ve pozitif sonuçları yazarız![]()
Yaptim t yan çıktı bu ne demekinşallah sen de ben de hayırlı ve pozitif sonuçları yazarız![]()
idrarı çok mu damlattın test bozuk gibi eczaneye götür yenisini versinlerYaptim t yan çıktı bu ne demek![]()
Testte bi sorun var canim yada sen idrari fazla damlatmissin tekrar yapman gerekBurda daha net belli
canım test yanlış muhtemelen eczaneye götür yenisini verirlerBurda daha net belli
Bu test bozukmus benceBurda daha net belli