• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar acilll yardım olur mu olmaz mı(resimli)

şahsen karamel düşünüyordum bende.
ama dip boyası kötü görünüyormuş demiş arkadaşlar. vazgeçiyorum

eet ya bende dip boyası sorunu yüzünden heran vazgeçebilirim ama saçlarımı kesin boyatcam değişiklik istorum artık heray dipboyasına gitmeyi göze alıp bu karamel renginide yaptırabilirim vala içimde kalmasını istemiorum:lepi:ama ayrıca karamel kullananlar varsa lütfen bize yol göstersin

arkadaşlar avatara resmimi koydum
sizce bana karamelmi daha çok yakışır yoksa sarı gölgemi
karar veremiyorum yakında boyatacam lütfen fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

kararımı verdim cnm kesin boyatcam bu fotografın çıktısını alıp gitcem kuaföre umarım bambaşka bişi yapmaz bu tonlarda istorum çünkü hatta bikaç ton koyusunu bile yaptırabilirim:dance:

Persislia canım ikisi de gider ten rengine ama ben ikinci resimdeki Ashley Simpson'un saç rengini daha çok beğendim.

Son düzenleme:
canım benim şuan saçlarım karamel ama bende karameli cansız bulduğum için kızıl bakır yapıcam dip boyası sorununa gelince belirli bi tek renge boyatırsan evde kendinde diplerini boyıyabilirsin aslında artık çok pratik boyalar var bence sana bakır daha çok yakışır bi de kaşlarının da rengini bi iki ton açtır bu renge bakmalısın ben bu renge boyatcam orielle açtırma sakın lorealın doğal saçlar için açılıları var amonyaksız bi de papatya suyuda doğal saçları açıyo diye biliyorum renge mutlaka bakmalısınız!!!

saç rengi çok güzel bence tenine de surat hattınada uyar bu renk. inş tonu tutar.

Back