• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar acilll yardım olur mu olmaz mı(resimli)

ben karamelde kullandım bakırda,karameldede bakırdada dibi çıkınca kötü duruyo devamlı boyamak lazım,bide kaşlarınıda boyatmayı unutma sakın sırıtmasın,bakır rengini çok sevmiştim,ama oryalle açıp yaptıkları için zaman geçtikçe saçın rengi sarıya dönüyo,berbat bi görüntü oluyo,düzenli boyamak lazım ben başedemedim,birde bakır çok çabuk akıyo diğerine göre,oryal kullanırken dikkat etmeni tavsiye ederim,benim saçım aşırı yıprandı,4 senede anca toparlayabildim,o yüzden şimdi daha koyu renkler yapıyorum,aslında keşke oryalsiz yapılabilse,birkaç ton koyusundan başlayıp o şekilde yavaş yavaş açman tavsiyem,tabi bu zaman ve sabır gerektirir.

tavsiyelerin için çok tşk ederim cnm ben şimdi karamele karar verdim boyatırsam kesin o rengi yaptırcam ama kaç günde bir dip boyası yaptoırmam gerekir sence ben öle sürekli kuaföre gitmeyi seven bi insan diilim şahsen üşengeçim biraz bu dip boyası sorunu yüzünden vazgeçedebilirim heran:a015:

ayda bi kere dip boyası geliyo,onun dışında rengn tam olarak oturması içinde bi kaç ay sonra yine tüm boya gerekiyo,ama denemeye değer yinede eminim çok begenceksin

peki her kuaför bu rengi tutturabilir mi sizce bambaşka bi renk olmasından korkuyorum böle bişi başına gelem arkadaşlarım var çünkü ben ankarada oturuyorum önerebileceğiniz bi kuaför varmı:teytey:

yakışır bence canım sana....

bende aynı bu rekten istiyorum ama saçım siyah... bana da yakışır mı diye çok düşünüyorum ama eşim yakışmaz dedi :(
avatardaki resim bana ait..fikrini söyleyen olursa sevinirim...

Bence sana da o resimdeki renk yakışır... Muhakkak yaptır içinde kalmasın... :olmaz:

canım karamel de bakır da kesinlikle çok iyi bakılması geren renkler..dip boyanı asla ihmal etmemelisin..ayrıca akınca da kötü olur, rengi oturtana kadar tüm saçını boyatmalısın, dip boya kurtarmaz..ve asıl sorun şu ki bence bu tonlar için oriel kullanır kuaförler..bi arkadaşım orielsiz bakır kızılı yapmıştı ama saçının ana rengi fındık kabuğu gibi bir tondu..yine de bi git bakalım kuaföre ne diicekler

oryalsiz halledebiliyosan en güzeli,çünkü saçının zemini artık beyaz gibi bi sarı olcağı için,üzerindeki boya aktıkça rengi bozulcak

saçımda hiç boya yok şimdiye kadar hiç boyatmadım bu ilk deneyimim olcak canım herkes hiç boya olmadığı için tutma ihtimalinin yüksek olduqunu sölüo ama ben yinede kuaföre sorcam oryel kullanıp kullanmıcağını eğer kullancaksa kademe kademe bu renge gitcem sanırım

karamel herzaman hoşuma giden bir renktir,hiç kullanmadım canım...
ten rengine uyacağını we sana da yakışacağını düşünüyorum ancak saç rengin koyuymuş we ilk boyamada istediğin renk tutmayabilir.orealle açmasınlar sakın çok yıpranır saçın...
en iyisi kademe kademe saçını açtırmak..

karamel herzaman hoşuma giden bir renktir,hiç kullanmadım canım...
ten rengine uyacağını we sana da yakışacağını düşünüyorum ancak saç rengin koyuymuş we ilk boyamada istediğin renk tutmayabilir.orealle açmasınlar sakın çok yıpranır saçın...
en iyisi kademe kademe saçını açtırmak..

tşk ederim yasmincim acaba önce koyu karamel yaptırsam sonra bu renge dönsem başarılı olurmuyum bu resimdeki kızda iki boyamada bu renge ulaşmış ve aynı gün içerisinde yapmışlar bunu ayrıca onun saçları benmkinden daha koyuymuştu:teytey:

merhaba kızar .. ben sacımı bakır rengi yapmak istiyorum su an sacımda kızıl var. b arkadasımız tarcın bakır ı altın sarısıyla veya renk açıcıyla acmamı tavsiye etti siz ne dersinz bi bakın önce resmimi koyucam sonrada stediklerimi yardım nolur. şu an elimde tarcın bakır var iki kutu

Eklentiler

• $ty.jpg
    $ty.jpg
    3,3 KB · Görüntüleme: 55
ya bu renkler gibi belrgn bi bakır stiyorum turuncu olmasda 3.resm gibi falan çıksada kafi nası bakır yaparım tarcın bakır ı karıştarayım mı altın sarı veya acıcıyla yoksa tek mi yapayım bde lorealın floransa koyu sarı dore bakırı boyayan var mı acaba...bakır boyayan varsa resim koysun lutfen

loreal floransa bu

Eklentiler

• $binary.jpg
    $binary.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $MbImage300.jpg
    $MbImage300.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 45
arkadaşlar bu konuda bende çok düşünceliyim bende karamel istiyorum ama cesaretsizim yada gölge istiyorum ama işte ya kötü olursa diye korkuyorum bana
da yardım edermisiniz?

Back