• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar acilll yardım olur mu olmaz mı(resimli)

persislia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
103
0
96
38
Ankara
kızlar saçlarımı karemele boyatmayı düşünüyorum ama kararsızım
bu benim saç rengim ve istediğim saç rengi yardımcı olursanız çok sevinirim opuyorumnanaktan:asigim:

Eklentiler

• $SNV31578.jpg
    $SNV31578.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 67
  • $Kopyası kopyasdsc01024.jpg
    $Kopyası kopyasdsc01024.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 67
Karameli bende çok seviyoeum ama cesaret edip yaptıramadım bendeakannehir yakışır sana canımyerimseniben

yakışır bence canım sana....

bende aynı bu rekten istiyorum ama saçım siyah... bana da yakışır mı diye çok düşünüyorum ama eşim yakışmaz dedi :(
avatardaki resim bana ait..fikrini söyleyen olursa sevinirim...

aa bence sanada yakışır yha avatardan tam qöremiorum ama qördüqüm kadarıyla yakışır qibi qeldi:lepi:acaba bu rengi yapmak için oryal kullanırlar mı onu merak ediorum çünkü saçlarımı baya uzattım yıpranmasını istemiorum:teytey:

kızlar saçlarımı karemele boyatmayı düşünüyorum ama kararsızım
bu benim saç rengim ve istediğim saç rengi yardımcı olursanız çok sevinirim opuyorumnanaktan:asigim:

bence yakışır tatlım

yakışır bence canım sana....

bende aynı bu rekten istiyorum ama saçım siyah... bana da yakışır mı diye çok düşünüyorum ama eşim yakışmaz dedi :(
avatardaki resim bana ait..fikrini söyleyen olursa sevinirim...

sizede yakışacağını düşünüyorum

boyatınca da koy ama resmini ...zemuszemus
bu arada fikirleriniz için tşk ler...a.s.

kızlarrr aslında şu bakırıda çok begeniorum bnm bu kararsızlığım nolcak bilmiorum acilen bişeye karar verip boyatmam lazım:kedi:

Eklentiler

• $bakr.jpg
    $bakr.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 73
ya karamelinde dip boyası sorunundan korkuorum saçım baya koyu bnm ve sanırım 15 20 günde bir dip boyası yaptırmak zorunda kalmam mı sizce?:gitme:

kızlar aranızda karamel kullanan varsa biraz yardımcı olsun kullanımı nasıl memnunmusunuz tavsiyelerinizi bekliorum

Back