• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acilll aşılama için

Yildiz02

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
130
70
13
25
Vajinismusum ve aşılama yaptıracağım ultrason ile nasıl muayene oluyor ilk gittiginizde neler yapiliyor ayrıntılı biliyorum aşılama nasıl olduğunu ama alttan muayeneden korkuyorum bu konuda acil yardımci olur musunuz

Aşılama için sürekli alttan muayene olacaksın canım. Adetin 2. Ya da 3. günü doktora gideceksin. Doktor sana en uygun yöntemi uygulayacak. Hap işe aşılama var bir de iğneli aşılama var.

yumurta takibini karın ultrasonu ile yapsa bile doktor aşılama günü mecbur vajinadan giriş yapılıp spermler enjekte ediliyor. bu şekile korkuyorsanız aşılama sizin için çok zor olur bilemedim nasıl olacak. çoğu doktor bu işlemlerde vajinal muayene istiyor karından iyi görülmediği için kabul etmiyorlar

Peki ağrılı acılı mi oluyor
yani zaten jel kullanıyorlar girişi kolay olsun diye . bana göre acılı değil ama sizin durumunuz biraz farklı.
yerinizde olsam korkularımın üzerine gider alttan muayene olurum bu şekilde belkide vajinusmusu yenersiniz doğal yollada bebek sahibi olursunuz.

Ya ben arkadaşım için sordum bunu sormami istedi de ben de vajinismus um dilatör 4 de dahil olmak üzere çok rahat yapıyorum ama eşli yapamıyorum ama arkadaşım daha fazla beklemek istemedi aşılama yaptırmaya karar verdi

Bir de doktor bana reglimin 2 veya 3 . Günü gel dedi izine çıkmış
Adetin 5.gunu gitsem olur mu aşılama için

Back