]Merahabalar herkese iyi bayramlar
sizlere birşey danışacağım adetimden 2 gün geçikti ve bugün test yapmıştım tek çizgi çıkmıştı sinirlendim bir kenara attım sonra bir daha bakmak istedim nedense ve silik ikinci çizgiyi gördüm ve napacağımı şaşırdım sevinçten ağladım acaba hamile olabilirmiyim yarın bir daha yapıcam ama bunun anlamı erken hamilelikte görülüyormuş sanırım
çok heyecanlıyım çok dua etmiştim yarın yapsam çıkarı ta olarak acaba yaaaa uff
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
valla cnm dua edip duruyorum yarını sabırsızlıkla bekliyoruişte bakalım ALLAHtan herşeyin hayırlısı tamam yarın yazarım :)
kaç aylık hamilesin sende kontrolunu haber ver nasıl geçtiğine dair ALLAH bir an önce sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.
eğer test hatalı değilse hamilesin canım bu testlerde çok silik bir şekilde de olsa ikinci çizgi görünürse pozitiftir.
inşallah rabbim bayram hediyeni göndermiştir sana
eğer test hatalı değilse hamilesin canım bu testlerde çok silik bir şekilde de olsa ikinci çizgi görünürse pozitiftir.
inşallah rabbim bayram hediyeni göndermiştir sana
inş canım yaa rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin inşallah bakalım işte yarın sabah tekrardan bir deneme yapıcam inş hamileyimdir inanılmaz cok ıstıyoruz cunku cok umutlanmamaya calısıyorum ama insanın elinde olmuyo ıste ne yazıkkı canım yaaa bakalı yarın ne olacak
bugün testi tekrarladım sabah ama tek çizgi çıen anlamadım çıktı :..(
ben anlamadım dün silikte olsa çıkmıştı eminim hala duruyo ama bugün nie böyle oldu inanılmaz üzüldüm gerçi hala adet olmadım bugün kasık batmalarım ve hafif bel ağrım var ama benim adet olacağımı tek anlayabildiğim taraf gögüslerim 1.5 hafta öncesinde çok aşırı ağrır el değiremezdim ve sonra adet olurdum bu sefer böle birşey olmadı ben bu işten hiç bişey anlamadım ALLAH hayırlısını versin ne diyim yaa
bugün testi tekrarladım sabah ama tek çizgi çıen anlamadım çıktı :..(
ben anlamadım dün silikte olsa çıkmıştı eminim hala duruyo ama bugün nie böyle oldu inanılmaz üzüldüm gerçi hala adet olmadım bugün kasık batmalarım ve hafif bel ağrım var ama benim adet olacağımı tek anlayabildiğim taraf gögüslerim 1.5 hafta öncesinde çok aşırı ağrır el değiremezdim ve sonra adet olurdum bu sefer böle birşey olmadı ben bu işten hiç bişey anlamadım ALLAH hayırlısını versin ne diyim yaa
Merhaba canim , kendini bukadar yipratacagina gidip bi kann testi yaptirsan ???? en Garanti cözüm bu olur, sende böle ikilemde kalmassin en azindan. ben idrar testlerine pek güvenmiyorum canim benim kardesimin 1 hafta gecmisti de negatif cikti sonra ögrendikki aslinda hamileymis. hem sen testide erken yapmissin bence birkac gün sonra yapmaliydin, adetinin henüz gelmemesi iyiye isaret hem kasiklarda batmalarinda öle yinede ümitlendirmek istemem seni ama Hamile oluncada adet olucakmissin gibi ayni sancilari cekiyosun . Sen Kann testini ver rahatla bence ! Sevgiler
Merhaba canim , kendini bukadar yipratacagina gidip bi kann testi yaptirsan ???? en Garanti cözüm bu olur, sende böle ikilemde kalmassin en azindan. ben idrar testlerine pek güvenmiyorum canim benim kardesimin 1 hafta gecmisti de negatif cikti sonra ögrendikki aslinda hamileymis. hem sen testide erken yapmissin bence birkac gün sonra yapmaliydin, adetinin henüz gelmemesi iyiye isaret hem kasiklarda batmalarinda öle yinede ümitlendirmek istemem seni ama Hamile oluncada adet olucakmissin gibi ayni sancilari cekiyosun . Sen Kann testini ver rahatla bence ! Sevgiler
güzelim bayram tatili filan vardı ya arada o yüzden kan tahlili veremedim işte ama dediğin gibi bir kaç gün daha beklicem işte bakalım ama 3 yıldır olmayınca insan üzülüyo işte ((