• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acill yardım hamilemiyim

Yaa gerçekten umut verdiniz şuan moralim azda olsa düzeldi saolunn
Umut vermek icin demediydim ama neyse :-) Şaka bi yana , korkma bu kadar . Hamile miyim diye boyle 3 aydir stres yapiyosan ondan gelmemistir reglin . Ben olsam ben de gelmem :-) Diger turlu mumkunati yok hamile olma olasiliginin anca mucize olur .

Çok teşekkür ederim gerçekten hala sizin gibi insanların olması çok güzel birşey dediklerinizi dikkate alacağım herşey gönlünüzce olsun
Rica ederim arkadaşım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana unutma sağlığımız en büyük hazinemiz çözümlenmeyecek hicbir sorun yoktur yeterki sağlığımız bizimle olsun ve tekrar diyorum kadinlar çok cok değerlidir sen bu kadar sıkıntı yaşarken partnerin nerde yada sana destek oluyormu yada sağlığına birşey gelse yanında olacakmı şartlar eşit olmalı arkadaşım aynı anda iki kişinin karar verdiği her ikisinide her türlü olumsuzluktan uzak tutacak sağlıklı korunmalı bir cinsel birliktelik kimsenin senin değerini hafife almasına müsade etme arkadaşım tekrar iyi geceler.

Kan veremiyorum evli olmadığımdan ama genelde geçikir en fazla 5 gün geçikmişti ama 1 haftayı ilk defa görüyorum
Kan vermek için resmi nikah zorunluluğu yok yasalara göre 18 yaşını doldurmuş her birey her türlü kanda verebilir isterse varsa gebeliğini devam ettirebilir isterse sonlandirabilir

Bende tecrübeli arkadaşlarima sormak isterim sabah 12 buçuk 12 gibi idrarda gebelik testi yaptim yok cıktı hayaleti bile yoktu yine saatlerce ağladım eşim herzamanki gibi zor sakinleştirdi uyumuşum akşam üzeri dışarı çıkıp geldim testi çöpe atmak üzere iken hayalet gibi çizgi gördüm zor seçiliyor biliyorum ki yarim saatten sonraki veriler güvenilir değil hamile olabilirmiyim varmi bu konuda tecrübesi olan arkadaşım

umarım değilsindir. Şayet ben bi bebek uğruna maddi manevi kendimi yıpratırken sen böyle kolay gebe kalsan artık ben kendimi nerden atayımmmmm

Öncelikle Allah en kısa zamanda size hayırlı bir evlat nasip etsin.
Ama bu yorum yanlış anlaşabilir. Bu gençler çocuk istemiyorlarsa korunmalılar. Öyle nasıl olsa hemen hamile kalınmıyor demekle olmaz. Zaten yeterince rahat davranmışlar.
Doğru kesinlikle. Kişiden kişiye değişir ilk ay hamile kalan da çok arkadaşım var. Ama 3 ay önceki ilişkiden üstüne iki adet görmüşün imkansız gibi bir şey.

Ve bunu birlikte yaptığımız adamda arkamda değil şuan takmıyor beklicez demekden başka bişe demiyo başından atıyo biraz öncede kavga ettik testini alıyorum başka ne istiyosun almayıp kaçadabilirdim diyo sen psikolojik hastasın kendi kafandan yazıyosun diyo kimse anlamıyo beni tek başımayım ve kafayı yicem artık

Bi saat ömce felan kasık ağrısıyla birlikte leke geldi kan şekilde ama şimdi kesildi normal midir devamı olur mu

Ve bunu birlikte yaptığımız adamda arkamda değil şuan takmıyor beklicez demekden başka bişe demiyo başından atıyo biraz öncede kavga ettik testini alıyorum başka ne istiyosun almayıp kaçadabilirdim diyo sen psikolojik hastasın kendi kafandan yazıyosun diyo kimse anlamıyo beni tek başımayım ve kafayı yicem artık
:KK43: Yazık...

Maricat nasılsın arkadaşım varmi bir gelişme.Gebelik olduğunu hiç sanmıyorum asıl olan tekrar söylüyorum doğru insan doğru zaman sağlıklı birliktelik unutma ve sakın yanlış anlama tüm iyi niyetimle söylüyorum insanlar ancak senin sana verdiğin değer kadar değer verirler bu taaaa geçmişten taaaaa geleceğe en moderninden en cahiline en kulturlusunden en bilgisizine böyledir arkadaşım bu insanın tabiatinda vardır senin sana verdiğin değerdir çevreden göreceğin değerin büyüklüğü ve küçüklüğü. 18 yaşında kararlarını yalnızca yine sen sorgulayabilirsin bir başkasının haddine değil ama sorgularken doğru sorgulamalısın bir sonuca varmalı gördüğün zararın muhakemesini çok doğru yapmalısın herkes herşeyi söyler arkasını döner ve gider sen yine sen ile başbaşa kalırsın unutma sen sevmek sevilmek için yaratıldın hoyratça kullanılmak icin değil.

Maricat nasılsın arkadaşım varmi bir gelişme.Gebelik olduğunu hiç sanmıyorum asıl olan tekrar söylüyorum doğru insan doğru zaman sağlıklı birliktelik unutma ve sakın yanlış anlama tüm iyi niyetimle söylüyorum insanlar ancak senin sana verdiğin değer kadar değer verirler bu taaaa geçmişten taaaaa geleceğe en moderninden en cahiline en kulturlusunden en bilgisizine böyledir arkadaşım bu insanın tabiatinda vardır senin sana verdiğin değerdir çevreden göreceğin değerin büyüklüğü ve küçüklüğü. 18 yaşında kararlarını yalnızca yine sen sorgulayabilirsin bir başkasının haddine değil ama sorgularken doğru sorgulamalısın bir sonuca varmalı gördüğün zararın muhakemesini çok doğru yapmalısın herkes herşeyi söyler arkasını döner ve gider sen yine sen ile başbaşa kalırsın unutma sen sevmek sevilmek için yaratıldın hoyratça kullanılmak icin değil.
ADET OLDUM :):KK200::halay:

Bende tecrübeli arkadaşlarima sormak isterim sabah 12 buçuk 12 gibi idrarda gebelik testi yaptim yok cıktı hayaleti bile yoktu yine saatlerce ağladım eşim herzamanki gibi zor sakinleştirdi uyumuşum akşam üzeri dışarı çıkıp geldim testi çöpe atmak üzere iken hayalet gibi çizgi gördüm zor seçiliyor biliyorum ki yarim saatten sonraki veriler güvenilir değil hamile olabilirmiyim varmi bu konuda tecrübesi olan arkadaşım
Tatlım sanmıyorum bi zaman sonra hatta testten 20 dakika sonra geçersiz sayılıyor. O gölgede testteki kırmızı boyadan dolayıdır bence. Herşeyin hayırlısı olsun sıkma canını inşallah bebişine tez zamanda kavuşursun :KK200:

Tatlım sanmıyorum bi zaman sonra hatta testten 20 dakika sonra geçersiz sayılıyor. O gölgede testteki kırmızı boyadan dolayıdır bence. Herşeyin hayırlısı olsun sıkma canını inşallah bebişine tez zamanda kavuşursun :KK200:
O sabah kırmızılara kırmızı halı serdim canim ya davetsiz misafir gene ağlattı beni gerçi gebelik yoksa gelsin biran evvel ki yeni serüvene baslayabilelim

Back