- Emoji Skoru
- 1.809
- Puanlar
- 48
En dogru sey sabah gidip kan testi vermenizHayır , bi fikriniz bi tecrübeniz varmı diye soruyorum zatem bana net birşey diyin demiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En dogru sey sabah gidip kan testi vermenizHayır , bi fikriniz bi tecrübeniz varmı diye soruyorum zatem bana net birşey diyin demiyorum
Aldım ve yaptım zaten 2 gün önce negatiftiGidip eczaneden bir gebelik testi almak çok mu zor? Bana sorarsan bence hamilesin, beşiz.
Öyle bir şey olsa 3. ay niye geciksin yine adet olurdun. Sakin ol sorun yokÇok haklısınız ama beynim bulanıyor okuyorum bazı yerlede bazı bayanlar aylarca adet olup haöileliğini sokradan öğreniyor felan bu ayda 6 gün geçince acaba en sonki ilişkiye yoruyorum size sormak istedim işte
Çok teşekkür ederim :)Öyle bir şey olsa 3. ay niye geciksin yine adet olurdun. Sakin ol sorun yok
3 ay önceden bu ayı da 1 ay say oldu sana 4 ay . Dört aylık bebek karında hissedilir. Allah aşkına kafa bulur gibi davranıyorsn yapma lütfen. Bir ilişki yaşamaya aklın eriyorsa korunma yöntemlerine de ermeli. Şimdi çatır çatır tırnak yiyorsun stresten hiç mı akla gelmez korunmak? Neyse hamile değilsinTest yaptım 2 gün önce negatifti 3 ay önce ki olsa çıkardı herhalde dimi
Öncelikle Allah en kısa zamanda size hayırlı bir evlat nasip etsin.Herhalde sen üstüne ceket atılsa hamile kalacaksın sanıyorsun. Biz çocuk olsun diye 16 aydır ayda 12-13 kez ilişki yaşıyoruz. O işler öyle kolay değil. Hele de üstüne 2 ay adet görmüşsün...
Uzun bi ilişkim var ben herşeyi zamanında yaşama tarafında olanlardayım sevdiğimde öyle ama bazen kayış kopabiliyor fark etmeden sonra ikimizde utanıyoruz pişman oluyoruz ilişkiye girmiyoruz bakireyim hani ama korkuyorum yinede ya sıçradıysa ya değdiyse diye tüm korkum buÜzülüyorum böyle yazıları görünce...Kaç yaşındasın kim bilir...Neden?
Hamile kalma korkusu veya bekaretin gitme korkusuyla sevişmek neden?Keyif alabiliyor musun tüm bunları düşünürken ilişkiden merak ediyorum...
Umarım korktuğun gibi değildir
Uzun bi ilişkim var ben herşeyi zamanında yaşama tarafında olanlardayım sevdiğimde öyle ama bazen kayış kopabiliyor fark etmeden sonra ikimizde utanıyoruz pişman oluyoruz ilişkiye girmiyoruz bakireyim hani ama korkuyorum yinede ya sıçradıysa ya değdiyse diye tüm korkum bu
Bu c.tesi yaptım adetimin geçtiği 5. Gün negatiftiYaptığınız şeyin arkasında durmalısınız. Bekaretinin durmasının arkasına sığınıyorsun ya yarın öteki gün ayrıldınız bişey oldu buna sevinecek misin? Neyse sorun bu değil. 5 tl bi test eczaneden temin edebilirsin.
gercekten de zamaninda olmus...Uzun bi ilişkim var ben herşeyi zamanında yaşama tarafında olanlardayım sevdiğimde öyle ama bazen kayış kopabiliyor fark etmeden sonra ikimizde utanıyoruz pişman oluyoruz ilişkiye girmiyoruz bakireyim hani ama korkuyorum yinede ya sıçradıysa ya değdiyse diye tüm korkum bu
Hayır 3 ay önce oldu olay ve 2 kere adet oldum bunu düşünüyorumbekle ultrason cihazini kapip geliyorum...
korunmaya calismak nedir??? geri cekilme bir korunma degil. tam birlesme olmamasi ne??? partnerinde erken bosalma mi var yoksa surtunme ile mi sevistin??? surtunme ile zor...
uzerine 2 ay regl olduysan gebelik zor ama bir onceki adetinden sonra birliktelik yasadiysan birkere daha test yapmani oneririm.
obsesif misin??Hayır 3 ay önce oldu olay ve 2 kere adet oldum bunu düşünüyorum
Orda zamanında oldu yazmadım farkındaysanız tarafındayız ama bazen kayış kopabiliyor yazdım. Ayrıca beni yadırgıcaksanız dalga geçicekseniz sırf bu yüzden yazıyorsanız kendinizi yormayın ben yardım istiyorum şuan ki pişmanlıpım ve derdim bi bana yeter lütfengercekten de zamaninda olmus...
Evet biraz takıntılı olabiliyorum kendime hakim olamıyorum korkuyorum çünkü adet ggeceleri uyuyamıyorum kalkıyorum kendimi kontrol ediyorum adet oldummu diye sitelere bakıyorum dün test yaptım negatif ama ya yanlış çıktıysa yanıldıysa diyorum eğer bişe yoksa neden adet olmadkm hala diyorum durum böyleobsesif misin??
yardim edemeyiz bilimsel olarak yorum uzerinden yardim yapilamiyor. hamileligini ancak kan testi veya idrar testibile ogrenebilirsin. oyle goguslerim sisti bilmem ne ile hamilelik olmaz.Orda zamanında oldu yazmadım farkındaysanız tarafındayız ama bazen kayış kopabiliyor yazdım. Ayrıca beni yadırgıcaksanız dalga geçicekseniz sırf bu yüzden yazıyorsanız kendinizi yormayın ben yardım istiyorum şuan ki pişmanlıpım ve derdim bi bana yeter lütfen
Benim sorum sadece şu 3 ay önce yaşadığım olaydam sonra 2 kere adet oldum ve test yaptım negatif çıktı ama şuan 7 gündğr geçikiyor gebelikle alakası varmıdır sizce hiç tanık oldunuz mu tecrübeniz varmıyardim edemeyiz bilimsel olarak yorum uzerinden yardim yapilamiyor. hamileligini ancak kan testi veya idrar testibile ogrenebilirsin. oyle goguslerim sisti bilmem ne ile hamilelik olmaz.
ilk gebeligim tup bebek olmasina ragmen belirti aramama ragmen yoktu ama gebeydim. ikinci de adetten kesilmeme ragmen bebegime yogunlastigim icin adetimin kesildigini bile farketmedim 9. haftada ogrendim...
yaptigin yasadigin seyin arkasinda dur. esin degilken esim deme. Es ve evliligi bukadar basite indirgeme... sevgilinle sevismene bisey diyemeyiz. sevmissin sevismissin bizi zerre alakadar etmez ama bebek istemiyorsan prezervatif hap gibi yontemler var Onlari kullan.
buradan yardim bulamazsin. git test al negatifse jinekolaga git birsorun var demek ki.
Benim sorum sadece şu 3 ay önce yaşadığım olaydam sonra 2 kere adet oldum ve test yaptım negatif çıktı ama şuan 7 gündğr geçikiyor gebelikle alakası varmıdır sizce hiç tanık oldunuz mu tecrübeniz varmı