Kızlar acill yardım hamilemiyim

Çok haklısınız ama beynim bulanıyor okuyorum bazı yerlede bazı bayanlar aylarca adet olup haöileliğini sokradan öğreniyor felan bu ayda 6 gün geçince acaba en sonki ilişkiye yoruyorum size sormak istedim işte
Öyle bir şey olsa 3. ay niye geciksin yine adet olurdun. Sakin ol sorun yok

Üzülüyorum böyle yazıları görünce...Kaç yaşındasın kim bilir...Neden?
Hamile kalma korkusu veya bekaretin gitme korkusuyla sevişmek neden?Keyif alabiliyor musun tüm bunları düşünürken ilişkiden merak ediyorum...
Umarım korktuğun gibi değildir

Test yaptım 2 gün önce negatifti 3 ay önce ki olsa çıkardı herhalde dimi
3 ay önceden bu ayı da 1 ay say oldu sana 4 ay . Dört aylık bebek karında hissedilir. Allah aşkına kafa bulur gibi davranıyorsn yapma lütfen. Bir ilişki yaşamaya aklın eriyorsa korunma yöntemlerine de ermeli. Şimdi çatır çatır tırnak yiyorsun stresten hiç mı akla gelmez korunmak? Neyse hamile değilsin

Herhalde sen üstüne ceket atılsa hamile kalacaksın sanıyorsun. Biz çocuk olsun diye 16 aydır ayda 12-13 kez ilişki yaşıyoruz. O işler öyle kolay değil. Hele de üstüne 2 ay adet görmüşsün...
Öncelikle Allah en kısa zamanda size hayırlı bir evlat nasip etsin.
Ama bu yorum yanlış anlaşabilir. Bu gençler çocuk istemiyorlarsa korunmalılar. Öyle nasıl olsa hemen hamile kalınmıyor demekle olmaz. Zaten yeterince rahat davranmışlar.

Üzülüyorum böyle yazıları görünce...Kaç yaşındasın kim bilir...Neden?
Hamile kalma korkusu veya bekaretin gitme korkusuyla sevişmek neden?Keyif alabiliyor musun tüm bunları düşünürken ilişkiden merak ediyorum...
Umarım korktuğun gibi değildir
Uzun bi ilişkim var ben herşeyi zamanında yaşama tarafında olanlardayım sevdiğimde öyle ama bazen kayış kopabiliyor fark etmeden sonra ikimizde utanıyoruz pişman oluyoruz ilişkiye girmiyoruz bakireyim hani ama korkuyorum yinede ya sıçradıysa ya değdiyse diye tüm korkum bu

Uzun bi ilişkim var ben herşeyi zamanında yaşama tarafında olanlardayım sevdiğimde öyle ama bazen kayış kopabiliyor fark etmeden sonra ikimizde utanıyoruz pişman oluyoruz ilişkiye girmiyoruz bakireyim hani ama korkuyorum yinede ya sıçradıysa ya değdiyse diye tüm korkum bu

Yaptığınız şeyin arkasında durmalısınız. Bekaretinin durmasının arkasına sığınıyorsun ya yarın öteki gün ayrıldınız bişey oldu buna sevinecek misin? Neyse sorun bu değil. 5 tl bi test eczaneden temin edebilirsin.

bekle ultrason cihazini kapip geliyorum...

korunmaya calismak nedir??? geri cekilme bir korunma degil. tam birlesme olmamasi ne??? partnerinde erken bosalma mi var yoksa surtunme ile mi sevistin??? surtunme ile zor...
uzerine 2 ay regl olduysan gebelik zor ama bir onceki adetinden sonra birliktelik yasadiysan birkere daha test yapmani oneririm.

Yaptığınız şeyin arkasında durmalısınız. Bekaretinin durmasının arkasına sığınıyorsun ya yarın öteki gün ayrıldınız bişey oldu buna sevinecek misin? Neyse sorun bu değil. 5 tl bi test eczaneden temin edebilirsin.
Bu c.tesi yaptım adetimin geçtiği 5. Gün negatifti

gercekten de zamaninda olmus...

bekle ultrason cihazini kapip geliyorum...

korunmaya calismak nedir??? geri cekilme bir korunma degil. tam birlesme olmamasi ne??? partnerinde erken bosalma mi var yoksa surtunme ile mi sevistin??? surtunme ile zor...
uzerine 2 ay regl olduysan gebelik zor ama bir onceki adetinden sonra birliktelik yasadiysan birkere daha test yapmani oneririm.
Hayır 3 ay önce oldu olay ve 2 kere adet oldum bunu düşünüyorum

gercekten de zamaninda olmus...
Orda zamanında oldu yazmadım farkındaysanız tarafındayız ama bazen kayış kopabiliyor yazdım. Ayrıca beni yadırgıcaksanız dalga geçicekseniz sırf bu yüzden yazıyorsanız kendinizi yormayın ben yardım istiyorum şuan ki pişmanlıpım ve derdim bi bana yeter lütfen

Evet biraz takıntılı olabiliyorum kendime hakim olamıyorum korkuyorum çünkü adet ggeceleri uyuyamıyorum kalkıyorum kendimi kontrol ediyorum adet oldummu diye sitelere bakıyorum dün test yaptım negatif ama ya yanlış çıktıysa yanıldıysa diyorum eğer bişe yoksa neden adet olmadkm hala diyorum durum böyle

Orda zamanında oldu yazmadım farkındaysanız tarafındayız ama bazen kayış kopabiliyor yazdım. Ayrıca beni yadırgıcaksanız dalga geçicekseniz sırf bu yüzden yazıyorsanız kendinizi yormayın ben yardım istiyorum şuan ki pişmanlıpım ve derdim bi bana yeter lütfen
yardim edemeyiz bilimsel olarak yorum uzerinden yardim yapilamiyor. hamileligini ancak kan testi veya idrar testibile ogrenebilirsin. oyle goguslerim sisti bilmem ne ile hamilelik olmaz.
ilk gebeligim tup bebek olmasina ragmen belirti aramama ragmen yoktu ama gebeydim. ikinci de adetten kesilmeme ragmen bebegime yogunlastigim icin adetimin kesildigini bile farketmedim 9. haftada ogrendim...
yaptigin yasadigin seyin arkasinda dur. esin degilken esim deme. Es ve evliligi bukadar basite indirgeme... sevgilinle sevismene bisey diyemeyiz. sevmissin sevismissin bizi zerre alakadar etmez ama bebek istemiyorsan prezervatif hap gibi yontemler var Onlari kullan.
buradan yardim bulamazsin. git test al negatifse jinekolaga git birsorun var demek ki.

yardim edemeyiz bilimsel olarak yorum uzerinden yardim yapilamiyor. hamileligini ancak kan testi veya idrar testibile ogrenebilirsin. oyle goguslerim sisti bilmem ne ile hamilelik olmaz.
ilk gebeligim tup bebek olmasina ragmen belirti aramama ragmen yoktu ama gebeydim. ikinci de adetten kesilmeme ragmen bebegime yogunlastigim icin adetimin kesildigini bile farketmedim 9. haftada ogrendim...
yaptigin yasadigin seyin arkasinda dur. esin degilken esim deme. Es ve evliligi bukadar basite indirgeme... sevgilinle sevismene bisey diyemeyiz. sevmissin sevismissin bizi zerre alakadar etmez ama bebek istemiyorsan prezervatif hap gibi yontemler var Onlari kullan.
buradan yardim bulamazsin. git test al negatifse jinekolaga git birsorun var demek ki.
Benim sorum sadece şu 3 ay önce yaşadığım olaydam sonra 2 kere adet oldum ve test yaptım negatif çıktı ama şuan 7 gündğr geçikiyor gebelikle alakası varmıdır sizce hiç tanık oldunuz mu tecrübeniz varmı

Back