• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acill yardım hamilemiyim

Maricat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
73
7
1
26
Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var biz korumaya çalışıyoruz eşimle çok sık ilişli yaşayamıyoruz ama en son 1 ay önce bişiler oldu ama tam birleşme değil diyelim lakin şuan 7 gündür adetim geçiyor 2 gün önce test yaptım negatif göğüslerim çok ağrıyor sivilcelerim çıktk çok gazım oluyor arada ağrı giriyor kasıklarıma ama tık yok birde bundan 3 ay önce ilişkimiz oldu ama 2 kere adet oldum üstüne zatem çıksa testte çıkardı demi vallahi her ihtimali düşünüyorım fikir verin bana yaa kan tahlilide veremiyorum ayrıca gebelik varmıdır??? :/:110:

İdrar testini her gün tekrarla pozitif çıkarsa kan testi yap, 3 gün daha negatifse doktora git başka bir sorun olabilir.

Neden kan tahlili veremiyorsn ? Bir de adamı neden nadasa bırakıyorsun arkadaşım ayda bir çok seyrek değil mı :D adet olduysan değilsindir

kan tahlili niye veremiyosun, burdan biz ne diyelim neye gore diyelim istiyosun, cok merak ettim :KK51:

kan tahlili niye veremiyosun, burdan biz ne diyelim neye gore diyelim istiyosun, cok merak ettim :KK51:
Şöyle ilişkinin üzerinden 2 kere adet oldum ve 2 ay sonrasında test yaptım negatifti bir ihtimal varmıdır diye şuan 6 gün geçti 3 ay önceki ile alakası varmıdır diye soruyorum

Banada evli değilmişsiniz gibi geldi
Neyse sorun o değil zaten
Burdan anlaşılmaz siz bir doktora görünün
Günertesi falan kullandıysanız bu adet düzenini etkilemiş olabilir

Şöyle ilişkinin üzerinden 2 kere adet oldum ve 2 ay sonrasında test yaptım negatifti bir ihtimal varmıdır diye soruyorum
Herhalde sen üstüne ceket atılsa hamile kalacaksın sanıyorsun. Biz çocuk olsun diye 16 aydır ayda 12-13 kez ilişki yaşıyoruz. O işler öyle kolay değil. Hele de üstüne 2 ay adet görmüşsün...

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var biz korumaya çalışıyoruz eşimle çok sık ilişli yaşayamıyoruz ama en son 1 ay önce bişiler oldu ama tam birleşme değil diyelim lakin şuan 7 gündür adetim geçiyor 2 gün önce test yaptım negatif göğüslerim çok ağrıyor sivilcelerim çıktk çok gazım oluyor arada ağrı giriyor kasıklarıma ama tık yok birde bundan 3 ay önce ilişkimiz oldu ama 2 kere adet oldum üstüne zatem çıksa testte çıkardı demi vallahi her ihtimali düşünüyorım fikir verin bana yaa kan tahlilide veremiyorum ayrıca gebelik varmıdır??? :/:110:

Yardim deyince insanin burdaki kadinlar ne yapabilir neyun yardimi diyesi geliyor

Doktor bi arkadasim hastasina hamile oldugunu soylediginde hastasinin nasil bozulup terslendigini arkadaaiminda ben mi hamile biraktim bana niye bozuluyorsun demek isteyipte diyemedigi geldi aklima

Yani bunca insan ne yapsin biz hamilesin deyince hamile mi olacasin yada degil deyince

Gercekten ters yorum yapmayi sevmiyirum ams yardim bunun neresinde

Herhalde sen üstüne ceket atılsa hamile kalacaksın sanıyorsun. Biz çocuk olsun diye 16 aydır ayda 12-13 kez ilişki yaşıyoruz. O işler öyle kolay değil. Hele de üstüne 2 ay adet görmüşsün...
Çok haklısınız ama beynim bulanıyor okuyorum bazı yerlede bazı bayanlar aylarca adet olup haöileliğini sokradan öğreniyor felan bu ayda 6 gün geçince acaba en sonki ilişkiye yoruyorum size sormak istedim işte

Aynen genelik istemiyorum şuan bi birleşme değildi zaten lütfen yardım değilde aşağılamayın zor bi durumdayım çünkü
O zaman eşim deme sevgilim de. Ayrıca üzerine görme Şakır şakır adet olmak demek değil . Kan testi ver test al biz napalm bacım şimdi uzaktan yakından anlamayiz hamile olup olmadığı

Yardim deyince insanin burdaki kadinlar ne yapabilir neyun yardimi diyesi geliyor

Doktor bi arkadasim hastasina hamile oldugunu soylediginde hastasinin nasil bozulup terslendigini arkadaaiminda ben mi hamile biraktim bana niye bozuluyorsun demek isteyipte diyemedigi geldi aklima

Yani bunca insan ne yapsin biz hamilesin deyince hamile mi olacasin yada degil deyince

Gercekten ters yorum yapmayi sevmiyirum ams yardim bunun neresinde
Hayır , bi fikriniz bi tecrübeniz varmı diye soruyorum zatem bana net birşey diyin demiyorum:KK16:

Gidip eczaneden bir gebelik testi almak çok mu zor? Bana sorarsan bence hamilesin, beşiz.

O zaman eşim deme sevgilim de. Ayrıca üzerine görme Şakır şakır adet olmak demek değil . Kan testi ver test al biz napalm bacım şimdi uzaktan yakından anlamayiz hamile olup olmadığı
Test yaptım 2 gün önce negatifti 3 ay önce ki olsa çıkardı herhalde dimi

Back