Bizde de olmustu
Esimle aileme tanistirmak istedim babam en bastan bu ... Kafada kesin dedi ve resti cekti sonra ben direttim ailesiniyle birlikte tanismaya cagirdim onun ailesi olumluydu takilmadilar duruma ama babam direkt bana " yuh yaa nerden buldun bunlari cokmu aradin" filan dedi sonrasinda ise bi nevi asagilayici konustu kalkip gittiler sonra ben cemkirdim babama
Onlarda insanbu ne bicim bi tarzda konusma falan filan diye
Bizim aileler hem sosyal kulturel acidan hem siyasi acidan hemde yasayis acisinda asiri uc noktadalar..
Derken babam olmaz vermiyom dedi ama cirkefligimle evlendim suan 10 sene oldu aileler toplasan 3 kez gorusmustur onlarda sorun yok ama babam sevmez gidip gelmez ama esimle hic bi sorunum yok her hafta ailesine gider geliriz cok severler beni
Benimkiler onu pek sevmez ama hissettirmezler alistik batmiyo biseyler
Yalniz sana sunu soyleyim iyi tani sevdigini hayatin her asamasinda senle mucadele verecek sebi sevecek birimi diye sina ve ailene arkani donme ikna edip yap napacaksan
Bir kucuk not daha
Ben evlenirken amaaann seviyoruz biz sonucta aileler mi evleniyo demistim ama oyleimis enin ol ailelerde evleniyor onlarin en azinda saygi cercevesinde bir arada yeri geldiginde muhabbet etmeside onemli yoksa senide etkiliyor huzurunuda etkiliyor