Kizlar acill yardim edin lutfeeen :(((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizde de olmustu
Esimle aileme tanistirmak istedim babam en bastan bu ... Kafada kesin dedi ve resti cekti sonra ben direttim ailesiniyle birlikte tanismaya cagirdim onun ailesi olumluydu takilmadilar duruma ama babam direkt bana " yuh yaa nerden buldun bunlari cokmu aradin" filan dedi sonrasinda ise bi nevi asagilayici konustu kalkip gittiler sonra ben cemkirdim babama
Onlarda insanbu ne bicim bi tarzda konusma falan filan diye
Bizim aileler hem sosyal kulturel acidan hem siyasi acidan hemde yasayis acisinda asiri uc noktadalar..
Derken babam olmaz vermiyom dedi ama cirkefligimle evlendim suan 10 sene oldu aileler toplasan 3 kez gorusmustur onlarda sorun yok ama babam sevmez gidip gelmez ama esimle hic bi sorunum yok her hafta ailesine gider geliriz cok severler beni
Benimkiler onu pek sevmez ama hissettirmezler alistik batmiyo biseyler
Yalniz sana sunu soyleyim iyi tani sevdigini hayatin her asamasinda senle mucadele verecek sebi sevecek birimi diye sina ve ailene arkani donme ikna edip yap napacaksan
Bir kucuk not daha
Ben evlenirken amaaann seviyoruz biz sonucta aileler mi evleniyo demistim ama oyleimis enin ol ailelerde evleniyor onlarin en azinda saygi cercevesinde bir arada yeri geldiginde muhabbet etmeside onemli yoksa senide etkiliyor huzurunuda etkiliyor

Bildigim kadariyla cok bi farki yok . zaten herkesin hayati kendine degil midir
Kendinedir de sizin benimsemediğiniz bir tarzları vardır üzerinizde baskı kurup kendi hayatlarına uygun yaşamanı isterler. Belki ailen bundan çekiniyordur. Ama yok değilse sevgilinle görüşlerin de , hayat tarzında aynıysa (farklı olsa sürdüremezdiniz zaten) o zaman ailenin müdahalesi saçma, sonuçta herkes ailesiyle aynı siyasi görüşlere sahip olmak zorunda değil siz de öyle.

Benim cevremde var böyle bi cift. Nisan, düğün biraz sorunlu olmuştu alkollu istedi mesela bi taraf oyle de oldu. Siyasette aktifti bi taraf. Iclerini bilemem de bi sorun yok su an. Iki taraf ta saygi duyarsa ikna edilip az hasarla atlatilabilir bence.

Evet ayni sizin dedikleriniz gibi. fakat biz daha ailelere tanistirmadan boyle bisey oldu. baski kuruyorlar ve ayril diyorlar. sıkıntı ve stress icinde geciyor.

Baban ile uyuşmayabilir de iki taraf da çok mu aktif yani

Birini bir tarafın siyasi eyleminden birini diğerinden mi topluyorsunuz yoksa referandumda iki seçenek var ikisi farklı mı oy kullanacak

Bu kadar büyütülecek ayrımlar yok ki ülkede

Dersen ki babam x parti Başkan'ı karşı taraf da y parti Başkan'ı tüm ülke onları tanır rezil olurum diyor

O zaman da sen yetişkinsin diyeceğim

Düşünüyorum tam tersi görüşte olsa idi eşim, ailemin tutumu değişir miydi şimdi de aynı görüşte değiller zira

Benim ailem hem de aktif siyaset içindeler son 20 yıldır

En fazla yapamazsın derlerdi yaparım der yoluma bakardım gibi geliyor bana

Siz kendi iç dinamiklerinize göre ikna etmeye çalışın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…