Siyaset olarak farklı derken.
Çok mu uc noktalardasiniz?[/QUOT
Evet
malesef . ama benim sevgilimde hic bir problememim yok
ne kadar uç mesela?
Biz a diyorsan onlar z . iki zit kutup aileler. ama sevgilimle ortak goruslerimiz var
Önemli olan sevgilinizle sizin aranızdaki uyum bence ama ülkemizde bu siyasi parti sempatizanlığı çok abartıldığı için böyle durumlar oluyor maalesef.
burada siyaset yasak bu bölümde yani ancak şunu anlamaya çalışıyorum zıtlık derken seni baskı altına alacak bir zıtlık mı bu?
tam da ifade edemiyorum ki :)
Nişanlımın ailesi ve benim aileminde siyasi görüşleri çok farklı ama bir araya geldiklerinde hiç bahsi geçmez. İkinizin uyumu iyiyse sırf ailelerin siyasi görüş için mani olmaları çok cahilce.
Yok hayir erkek tarafi ailesiyle de konusmam olmadi ama oyle bisey olmaz diyorlar. iki tarafinda iyimser olmasi gerekir ama uzuluyorum cok
Babanızın susmayı öğrenmesi lazım. Bu ülkede siyaset konuları b*ka sardı artık. İnşallah ayrılmazsınız bu sebeple.Bencede ama babam bu konuda cok kati ve sinirli ne yaparim ne edeeim bilemiyorum
28 yasindaymYaşlar kaç?
Babanızın susmayı öğrenmesi lazım. Bu ülkede siyaset konuları b*ka sardı artık. İnşallah ayrılmazsınız bu sebeple.
28 yasindaym
Yaşam tarzlarını etkileyen bir görüşe mi sahipler peki, yaşam tarzlarınız çok mu farklı iki aile arasında?E
Evet bende oyle dusunuyorum. ama aikem benimle kinusmuyo. her gunumuz sıkıntı stress. ne yapmaliym bilemiyorum. sevgilimde uzuluyo. caresiziz
Yaşam tarzlarını etkileyen bir görüşe mi sahipler peki, yaşam tarzlarınız çok mu farklı iki aile arasında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?