kizlar acill yardiiiiim ...

nqhn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
180
1
116
Benim qibi anne olmak icin can atan bayanlar size bi sorum olacak lutfen yardim edin 1 senedir bebek sahibi olmaya calisiyorum ama malesef henuz kismet olmadi bu ay 20 ocakta adet oldum 15 gun sonra 4 subatta doktora gittim ve 14 mm`lik bi yumurtam oldugunu 16 mm ile 18 mm arasinda onumuzdeki gunlerde catliyacagini gun asiri iliskiye girmemi soyledi ve ben bunu uyguladm yalniz 12 subatta adetin 23. günü bat.a 10 qun kala girdigim o iliskide esim bosaldiktan sonra cok siddetli bi kasik agrim oldu yaklasik 3 saat surdu daha sonrada gun icinde ara ara o agri girdi ama hemen gecti bugun adetime 5 gun var o agri gecti sayilir sizce nedeni ne olabilir bunu yasayan var mi lutfen yardim

merhaba, bazen ilişki ardından bu tür sancılar bende de oluyor, uzun sürmüyor, ben bu konuda doktora gitme gereği duymadım ancak şikayetin devam ederse birde bu konuda gözükebilirsin doktora. En kısa zamanda o annelik duygusunu rabbimin size tattırmasını diliyorum, bol bol dua edin ve 'ben anne olmaya hazırım allahım, teşekkür ederim' diye bi mantrayı tekrar etmenizi tavsiye ederim, sağlıkla kalın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…