Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kizlarcatlama ignemi 27 haziran yaptim bugun sayarsak 14.gun oluyor iki tane test yaptim sizce gebelik varmi? Yarin degil obur gun kan testine gidicem yazarim buraya yinede ama sizce???
Eki Görüntüle 3270355 kizlarcatlama ignemi 27 haziran yaptim bugun sayarsak 14.gun oluyor iki tane test yaptim sizce gebelik varmi? Yarin degil obur gun kan testine gidicem yazarim buraya yinede ama sizce???
Hayirli olsun gebesiniz yarin kan testi yaptirin catlatma ignesinin etkisi bitmistir benim de boyleydi kan testi günümden 1 gun once kan vermistim hamile oldugumu ogrendim
Hayirli olsun gebesiniz yarin kan testi yaptirin catlatma ignesinin etkisi bitmistir benim de boyleydi kan testi günümden 1 gun once kan vermistim hamile oldugumu ogrendim