Kızlar ben en son 16 şubatta Reglim oldum Kolposkopi yaptıracağım için 16 şubattan beri eşimle birlikte olmadım bile 7 martta Kolposkopi oldu sonra Reglim 6-7 gün kadar gecikti normalde bi kaç aydır düzenliydi sonra eşimle bu hafta pazartesi günü korunmasız birlikte olduk hala regli olmadım şu gibi akıntım var idrar kaçırdım sanıyorum hatta beyazımsı bi akıntı da var az bi kere de kahverengi çok az lekelenme oldu kasıklarım ağrıyo belim ağrıyor özellikle sağ taraf. Sanki kasıklarıma ara ara iğne batıyor gibi kısa bi süre de çıkmaz ama ben test yaptım 5 dakika içinde Silik çizgi çıktı sizce 5 günde anlaşılma ihtimali var mıdır
Negatif çıkar diye çok korkuyorum 5 günde kanda falan çıkar mı sizceKan ver canım silik çizgi var gördüm bende
Korunmasız ilişki üzerinden mi 5 gün geçti yoksa regliniz mi 5 gün geçti anlamadım tam anlatımınızı ama teste silik çizgi var emin olmak için kan vermekten başka çare yokNegatif çıkar diye çok korkuyorum 5 günde kanda falan çıkar mı sizce
İdrarda çıkan kanda da çıkar çok nadir bazi insanlarda önce idrarda çıkıyor kana geç düşüyor ama nadir siz ya bi daha test yapın yada kan verin sonuçta kan vermeden bilemeyizNegatif çıkar diye çok korkuyorum 5 günde kanda falan çıkar mı sizce
Ilişkiden sonra 5 gün geçtiKorunmasız ilişki üzerinden mi 5 gün geçti yoksa regliniz mi 5 gün geçti anlamadım tam anlatımınızı ama teste silik çizgi var emin olmak için kan vermekten başka çare yok
Hmm öyleyse çıkmaz 5 günde öncesinde ilişki olmadı mı hiç?Ilişkiden sonra 5 gün geçti
Yarın vEreyim o zaman inşallah hamileyimdir yaİdrarda çıkan kanda da çıkar çok nadir bazi insanlarda önce idrarda çıkıyor kana geç düşüyor ama nadir siz ya bi daha test yapın yada kan verin sonuçta kan vermeden bilemeyiz
Yok olmadı Reglim gecikmişti ama ilişki olmadı ihtimal yok eğer hamileysem bu 5 gün öncesindeki ilişkiden başla ihtimal yokHmm öyleyse çıkmaz 5 günde öncesinde ilişki olmadı mı hiç?
Anladım birkaç gün daha bekleyip öyle kan verin istersenizYok olmadı Reglim gecikmişti ama ilişki olmadı ihtimal yok eğer hamileysem bu 5 gün öncesindeki ilişkiden başla ihtimal yok
İnşallah canım haber verYarın vEreyim o zaman inşallah hamileyimdir ya
Mutlaka vericemİnşallah canım haber ver
Bugün test verecektim ya sabah regli oldum sandım açık kırmızı sulu bişey geldi sonra kahvemiş pembemsi bişey şimdi de hala bişey yok normalde çok yoğun geçer yerleşme kanaması böyle mi oluyor acabaİnşallah canım haber ver
İnşallah regli değildir yaİlişki üzerinden 5 gün geçmiş daha, çıkması mümkün değil. Anca döllenecek, rahime gelecek, yerleşmeye başlayacak, bu sırada betahcg salgılayacak… bence birkaç gün daha bekleyin
Canım ovulasyon testi yapmadıysan yumurtlama da olabilir sen ne olur ne olmaz değerlendir 3 gün bugün dahil gebelikse de 4 veya 5 gün sonra test yapBugün test verecektim ya sabah regli oldum sandım açık kırmızı sulu bişey geldi sonra kahvemiş pembemsi bişey şimdi de hala bişey yok normalde çok yoğun geçer yerleşme kanaması böyle mi oluyor acaba
Yok baya arttı reglidir buCanım ovulasyon testi yapmadıysan yumurtlama da olabilir sen ne olur ne olmaz değerlendir 3 gün bugün dahil gebelikse de 4 veya 5 gün sonra test yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?