Kızlar acill hem geciktim hem Silik çizgi

leyla8321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
33
2
1
24
Kızlar ben en son 16 şubatta Reglim oldum Kolposkopi yaptıracağım için 16 şubattan beri eşimle birlikte olmadım bile 7 martta Kolposkopi oldu sonra Reglim 6-7 gün kadar gecikti normalde bi kaç aydır düzenliydi sonra eşimle bu hafta pazartesi günü korunmasız birlikte olduk hala regli olmadım şu gibi akıntım var idrar kaçırdım sanıyorum hatta beyazımsı bi akıntı da var az bi kere de kahverengi çok az lekelenme oldu kasıklarım ağrıyo belim ağrıyor özellikle sağ taraf. Sanki kasıklarıma ara ara iğne batıyor gibi kısa bi süre de çıkmaz ama ben test yaptım 5 dakika içinde Silik çizgi çıktı sizce 5 günde anlaşılma ihtimali var mıdır

Eklentiler

• IMG_4909.webp
    IMG_4909.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 70
Kan ver canım silik çizgi var gördüm bende
Kızlar ben en son 16 şubatta Reglim oldum Kolposkopi yaptıracağım için 16 şubattan beri eşimle birlikte olmadım bile 7 martta Kolposkopi oldu sonra Reglim 6-7 gün kadar gecikti normalde bi kaç aydır düzenliydi sonra eşimle bu hafta pazartesi günü korunmasız birlikte olduk hala regli olmadım şu gibi akıntım var idrar kaçırdım sanıyorum hatta beyazımsı bi akıntı da var az bi kere de kahverengi çok az lekelenme oldu kasıklarım ağrıyo belim ağrıyor özellikle sağ taraf. Sanki kasıklarıma ara ara iğne batıyor gibi kısa bi süre de çıkmaz ama ben test yaptım 5 dakika içinde Silik çizgi çıktı sizce 5 günde anlaşılma ihtimali var mıdır

Negatif çıkar diye çok korkuyorum 5 günde kanda falan çıkar mı sizce
Korunmasız ilişki üzerinden mi 5 gün geçti yoksa regliniz mi 5 gün geçti anlamadım tam anlatımınızı ama teste silik çizgi var emin olmak için kan vermekten başka çare yok

Negatif çıkar diye çok korkuyorum 5 günde kanda falan çıkar mı sizce
İdrarda çıkan kanda da çıkar çok nadir bazi insanlarda önce idrarda çıkıyor kana geç düşüyor ama nadir siz ya bi daha test yapın yada kan verin sonuçta kan vermeden bilemeyiz

Yok olmadı Reglim gecikmişti ama ilişki olmadı ihtimal yok eğer hamileysem bu 5 gün öncesindeki ilişkiden başla ihtimal yok
Anladım birkaç gün daha bekleyip öyle kan verin isterseniz

İlişki üzerinden 5 gün geçmiş daha, çıkması mümkün değil. Anca döllenecek, rahime gelecek, yerleşmeye başlayacak, bu sırada betahcg salgılayacak… bence birkaç gün daha bekleyin. Bir de duratest yanlış sonuçlarıyla ünlü bir marka. Bulabilirseniz predictor kullanın

Bugün test verecektim ya sabah regli oldum sandım açık kırmızı sulu bişey geldi sonra kahvemiş pembemsi bişey şimdi de hala bişey yok normalde çok yoğun geçer yerleşme kanaması böyle mi oluyor acaba
Canım ovulasyon testi yapmadıysan yumurtlama da olabilir sen ne olur ne olmaz değerlendir 3 gün bugün dahil gebelikse de 4 veya 5 gün sonra test yap

Ya benimde reglim 2 gün geçikti.
Dün 1 gün gecikmedeyken test yaptım baktım tek çizgi hemen kaldırdım
Bugün atmak için baktım böyle olmuş.
Reglim 00.00 itibari ile 3 gün gecikme olacak
Sizce kuruma mı? Yoksa gebelik mi

Eklentiler

• IMG_4180.webp
    IMG_4180.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_4178.webp
    IMG_4178.webp
    20 KB · Görüntüleme: 36