• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar acill 😞

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani hiç bi fikrim yok ne olduğuna dair geç döllenmeden dolayı mı değer böyle bilmiyorm kanamam varken bile artıyo yani byle bi durum yaşayan var mı ki burda imkanlar çok sınırlı
En az beş tanığım böyle canım doğuma kadar full kanama yaşıyorlar

Amin inşAllah ben de öyle düşünüyorum ve ben 11 ağustosta adet olmam gerekiyordu olmadım ama 4 gün gecikmeden snra lekelenmeler oldu snra 2 gün yoğun kanama gibi oldu . Yani anlamıyorum kanamaya rağmen artması bi umut geliyo bana annem de 9 ay boyunca adet olmuş bilmiyorm 2 gün sra yine vereyim bari ya da bekleyeyim 1 hafta
Soyle soyleyeyim benimde 9 haftalikdusuk yasadigim her gun kanamam gelirdi ama bebek te veya kese de bir bozuklik yoktu bebekbuyudukce olan kanaman diyorlar di cnm ve ustune ben adet gordum ust gorme yasadim bn hamile kalmsiim kalmamin 11. Gunu adet gordim 7 gun ama ara ara kanamalarim geliyordu az az ona rahmen tabi bn adet olmasi gereken adet gunumde kan verdim ama negatif dediler megerseem hamile imism bn ogrendigimde 6 haftalikti ama usg gormm de oldu ara ara az az kanamam da oldu yqlnis muhadeleden 9 haftama girerkn dusuk yasadim rabbim herseyin hayirlisini versin cikmadik candan umit kesilmez mis canm ins guzel haberler alirsin

Back