Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzensiz artış olmuş malesefHer şeyi bu kağıda yazdım lütfen bi bakar mısınız ?
Öyle dediler ama yaptırmadım burda sonra başka bi doktor beklememi söylediAnlayabildiğim kadarıyla düzensiz artış olmuş ve kanama başlamış değilmi? Kürtajmı olacaksın?
Bencede bekle kimyasal gibi duruyor kimyasalsa zaten kendi kendine adetle ata bilir sağlıkla ilerlersede yine beklemek hayrına olur. 2. Doktoru dinle bekle biraz. Aöa dr kontrolünde ol hep.Öyle dediler ama yaptırmadım burda sonra başka bi doktor beklememi söyledi
Ben de bekleme taraftarıyım ama zararı olur mu ya da sağlıklı ilerler mi diye düşünüyorum bir de izne gidicez uçağa binsem sorun olur mu olmaz m hiç bi fikrim yok doktorlar da net bsey diyemedilerBencede bekle kimyasal gibi duruyor kimyasalsa zaten kendi kendine adetle ata bilir sağlıkla ilerlersede yine beklemek hayrına olur. 2. Doktoru dinle bekle biraz. Aöa dr kontrolünde ol hep.
Mrblar oncelikle ins senin icin hayirliisi olan olurHer şeyi bu kağıda yazdım lütfen bi bakar mısınız ?
Amin inşAllah ben de öyle düşünüyorum ve ben 11 ağustosta adet olmam gerekiyordu olmadım ama 4 gün gecikmeden snra lekelenmeler oldu snra 2 gün yoğun kanama gibi oldu . Yani anlamıyorum kanamaya rağmen artması bi umut geliyo bana annem de 9 ay boyunca adet olmuş bilmiyorm 2 gün sra yine vereyim bari ya da bekleyeyim 1 haftaMrblar oncelikle ins senin icin hayirliisi olan olursoyleki adet gorerek gebeliğiilerleyen var belki de sizin de boyle olanilir bekleyin hicbirs ey olmaz zaten en kotusu bu derler kurtajlik bir durum olmaz kendiliginden atilir .birde rahim inceldiginr gore btch degeri artiyor oda var ama rahim kalinligi olmasi lazim bebegin tutunmasi icin senin canini da skmak istemm ama brklemen birseyi kaybettirmez sana Rabbim yeterki verecek olsun
ol der olur o yuzden cikmayan candan umit kesilmez deeler rabbim hakkinizda hayirlisini versin ins
10. Haftaya kadar zehirlenmez anne diye biliyorum ama sen bilirsin yinede. Uçak için birşey diyemem bilgim yok canım.Ben de bekleme taraftarıyım ama zararı olur mu ya da sağlıklı ilerler mi diye düşünüyorum bir de izne gidicez uçağa binsem sorun olur mu olmaz m hiç bi fikrim yok doktorlar da net bsey diyemediler
Bu değere niye kürtaj demiş anlamadım benim 400lerdeydi yinede bekledij kendiliğinden olmasınıHer şeyi bu kağıda yazdım lütfen bi bakar mısınız ?
Bence de bekle aslında 2 günde bir iki kat artmış nedrn kürtaj dedi doktor sordun mu kanaman var mı şuanHer şeyi bu kağıda yazdım lütfen bi bakar mısınız ?
Burada imkanlar sınırlı yani maalesef zaten yaptırmadımBu değere niye kürtaj demiş anlamadım benim 400lerdeydi yinede bekledij kendiliğinden olmasını
Kanamam eskisi kadar çok değil az var . Artışın da düzenli olmadığını söylediler bilmiyorm Pazartesi bidaha kan vericemBence de bekle aslında 2 günde bir iki kat artmış nedrn kürtaj dedi doktor sordun mu kanaman var mı şuan
Bekliyorum bakalm Pazartesi bdaha kan vericem10. Haftaya kadar zehirlenmez anne diye biliyorum ama sen bilirsin yinede. Uçak için birşey diyemem bilgim yok canım.
Memleketten doktorla konuştum progestanı bırak dedi pazartesi test yaptır dediŞimdi canım ben seni çok iyi anlıyorum çünkü siz de hakkaride görev yaptık o yüzden oradayken hep korundum hamile kalıp sıkıntı yaşamayım diye ama tabi nereden bileceksin o da nasip.Biz doktor işimiz olduğunda vana gidiyorduk zaten o yol insanı öldürür virajlı falan.3buçuk saat sürüyordu.ben daha önce dış gebelik yaşadım kahverengi kanamam vardı çamur gibi ve tek taraflı ağrım vardı ama değerlerim bi azalıyordu bi çıkıyordu en sonunda iğneyle sonlandırıldı.kimyasal da yaşadım ama hep adette attım.değerlere baktıramadan kendi düştü.sen bence gün aşırı iki kere daha test yap ve progestanı almaya devam et
Hamileliğin ilerliyo canım bekle istersen benim ablam doğuma kadar hep kanama oldu ve bildiğin her taraf batıyordu şükür oğlumuz 5 yaşında bazen rahimde kan oluyor ve her dakika çok zorlu bi süreçti allah yardımcın olsun gittiği yere kadar git boşver kürtajıHer şeyi bu kağıda yazdım lütfen bi bakar mısınız ?