• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar acill 😞

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erbyzg

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2019
101
37
18
30
Her şeyi bu kağıda yazdım lütfen bi bakar mısınız ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 171
Anlayabildiğim kadarıyla düzensiz artış olmuş ve kanama başlamış değilmi? Kürtajmı olacaksın?

Neyi kürtaj edicek ki bu değerle? Kimyasal gibi geldi bana kendi sökülür gider zaten rahim duvarın da incelmeye başlamış. Tüpte bişey mi gördü de kürtaj dedi dış gebeliğe göre artış çok az geldi bana?

Öyle dediler ama yaptırmadım burda sonra başka bi doktor beklememi söyledi
Bencede bekle kimyasal gibi duruyor kimyasalsa zaten kendi kendine adetle ata bilir sağlıkla ilerlersede yine beklemek hayrına olur. 2. Doktoru dinle bekle biraz. Aöa dr kontrolünde ol hep.

Hakkari’de görev yapıyoruz vana gitmemiz 3-4 saat Hakkari’de sadece devlet hastanesi var ve kadın doğum polikliniği sıkıntılı . Yani ne yapıcam artar mı bilmiyorm kimyasal beta dış gebelik demediler hep 2 gün snra netleşecek diyorm ama hep bi öteleme artık düşünmek istemiyorum

Yani hiç bi fikrim yok ne olduğuna dair geç döllenmeden dolayı mı değer böyle bilmiyorm kanamam varken bile artıyo yani byle bi durum yaşayan var mı ki burda imkanlar çok sınırlı

Bencede bekle kimyasal gibi duruyor kimyasalsa zaten kendi kendine adetle ata bilir sağlıkla ilerlersede yine beklemek hayrına olur. 2. Doktoru dinle bekle biraz. Aöa dr kontrolünde ol hep.
Ben de bekleme taraftarıyım ama zararı olur mu ya da sağlıklı ilerler mi diye düşünüyorum bir de izne gidicez uçağa binsem sorun olur mu olmaz m hiç bi fikrim yok doktorlar da net bsey diyemediler

Mrblar oncelikle ins senin icin hayirliisi olan olur 🙏 soyleki adet gorerek gebeliğiilerleyen var belki de sizin de boyle olanilir bekleyin hicbirs ey olmaz zaten en kotusu bu derler kurtajlik bir durum olmaz kendiliginden atilir .birde rahim inceldiginr gore btch degeri artiyor oda var ama rahim kalinligi olmasi lazim bebegin tutunmasi icin senin canini da skmak istemm ama brklemen birseyi kaybettirmez sana Rabbim yeterki verecek olsun 🙏 ol der olur o yuzden cikmayan candan umit kesilmez deeler rabbim hakkinizda hayirlisini versin ins

Mrblar oncelikle ins senin icin hayirliisi olan olur 🙏 soyleki adet gorerek gebeliğiilerleyen var belki de sizin de boyle olanilir bekleyin hicbirs ey olmaz zaten en kotusu bu derler kurtajlik bir durum olmaz kendiliginden atilir .birde rahim inceldiginr gore btch degeri artiyor oda var ama rahim kalinligi olmasi lazim bebegin tutunmasi icin senin canini da skmak istemm ama brklemen birseyi kaybettirmez sana Rabbim yeterki verecek olsun 🙏 ol der olur o yuzden cikmayan candan umit kesilmez deeler rabbim hakkinizda hayirlisini versin ins
Amin inşAllah ben de öyle düşünüyorum ve ben 11 ağustosta adet olmam gerekiyordu olmadım ama 4 gün gecikmeden snra lekelenmeler oldu snra 2 gün yoğun kanama gibi oldu . Yani anlamıyorum kanamaya rağmen artması bi umut geliyo bana annem de 9 ay boyunca adet olmuş bilmiyorm 2 gün sra yine vereyim bari ya da bekleyeyim 1 hafta

Şimdi canım ben seni çok iyi anlıyorum çünkü siz de hakkaride görev yaptık o yüzden oradayken hep korundum hamile kalıp sıkıntı yaşamayım diye ama tabi nereden bileceksin o da nasip.Biz doktor işimiz olduğunda vana gidiyorduk zaten o yol insanı öldürür virajlı falan.3buçuk saat sürüyordu.ben daha önce dış gebelik yaşadım kahverengi kanamam vardı çamur gibi ve tek taraflı ağrım vardı ama değerlerim bi azalıyordu bi çıkıyordu en sonunda iğneyle sonlandırıldı.kimyasal da yaşadım ama hep adette attım.değerlere baktıramadan kendi düştü.sen bence gün aşırı iki kere daha test yap ve progestanı almaya devam et

Ben de bekleme taraftarıyım ama zararı olur mu ya da sağlıklı ilerler mi diye düşünüyorum bir de izne gidicez uçağa binsem sorun olur mu olmaz m hiç bi fikrim yok doktorlar da net bsey diyemediler
10. Haftaya kadar zehirlenmez anne diye biliyorum ama sen bilirsin yinede. Uçak için birşey diyemem bilgim yok canım.

Şimdi canım ben seni çok iyi anlıyorum çünkü siz de hakkaride görev yaptık o yüzden oradayken hep korundum hamile kalıp sıkıntı yaşamayım diye ama tabi nereden bileceksin o da nasip.Biz doktor işimiz olduğunda vana gidiyorduk zaten o yol insanı öldürür virajlı falan.3buçuk saat sürüyordu.ben daha önce dış gebelik yaşadım kahverengi kanamam vardı çamur gibi ve tek taraflı ağrım vardı ama değerlerim bi azalıyordu bi çıkıyordu en sonunda iğneyle sonlandırıldı.kimyasal da yaşadım ama hep adette attım.değerlere baktıramadan kendi düştü.sen bence gün aşırı iki kere daha test yap ve progestanı almaya devam et
Memleketten doktorla konuştum progestanı bırak dedi pazartesi test yaptır dedi

Hamileliğin ilerliyo canım bekle istersen benim ablam doğuma kadar hep kanama oldu ve bildiğin her taraf batıyordu şükür oğlumuz 5 yaşında bazen rahimde kan oluyor ve her dakika çok zorlu bi süreçti allah yardımcın olsun gittiği yere kadar git boşver kürtajı

Back