Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar beta hcg 5.67 çıktı 2 gün sonra tekrar diyo. Benim hiç 1.20 nin üstüne çıkmamıştı . Yükselir mi sizce. Böyle bi durum yaşayan varmı. İki gündür aşırı yorgunum
Teşekkürler inşallah öyledirsınır bir değer bazı lablar 10 üstü gebeliktir diyor bazıları 5. beklemekten başka yapacak bir şey yok. inşallah bebeğiniz sizinledir. 2 gün sonra tekrar test yapın bence
Normalde günüm bugün ama iki aydır geç oluyor. 2 aylık tarihe göre henüz birkaç günüm daha varAdete kaç gününüz var ?
Ondan dolayı böyle çıkmış olabilir adet günü kan testini tekrarlayın isterseniz inşallah gebesinizdirN
Normalde günüm bugün ama iki aydır geç oluyor. 2 aylık tarihe göre henüz birkaç günüm daha var
benim de 5.00 çıkmıştı bir seferinde..iki gün sonra 100 oldu derken arttı keseyi falan gördükKızlar beta hcg 5.67 çıktı 2 gün sonra tekrar diyo. Benim hiç 1.20 nin üstüne çıkmamıştı . Yükselir mi sizce. Böyle bi durum yaşayan varmı. İki gündür aşırı yorgunum
Şuan hamilesiniz ama kimyasal da olabilme ihtimali nedeniyle iki gündeki sağlıklı artışa bakilacak. Inşallah herşey yolundadirKızlar beta hcg 5.67 çıktı 2 gün sonra tekrar diyo. Benim hiç 1.20 nin üstüne çıkmamıştı . Yükselir mi sizce. Böyle bi durum yaşayan varmı. İki gündür aşırı yorgunum
Bana muhgemelem hamilesiniz gibi geldi bat ne zamanKızlar beta hcg 5.67 çıktı 2 gün sonra tekrar diyo. Benim hiç 1.20 nin üstüne çıkmamıştı . Yükselir mi sizce. Böyle bi durum yaşayan varmı. İki gündür aşırı yorgunum
İnşallah öyledir Çok sağolun cevap içinOndan dolayı böyle çıkmış olabilir adet günü kan testini tekrarlayın isterseniz inşallah gebesinizdir
Normalde bugünBana muhgemelem hamilesiniz gibi geldi bat ne zaman
ÇOOK teşekkür ederim Çok moral verdiniz sağolun inşallah öyledirŞuan hamilesiniz ama kimyasal da olabilme ihtimali nedeniyle iki gündeki sağlıklı artışa bakilacak. Inşallah herşey yolundadir
İnşallah öyle olur heycanla bekliyorumbenim de 5.00 çıkmıştı bir seferinde..iki gün sonra 100 oldu derken arttı keseyi falan gördük
Evet canım yuksek ihtimalle hamilesin sağlıkli bir gebelik olur inşallah.Merhabalar ben sıze bişey sormak ıstıyorum adetıme bes altı gun var ve bende cok agrı vardı kan testı yaptırdım 15.87 cıktı sızce gebelık olabılır mı
Amin insallah canım cok cok sagolEvet canım yuksek ihtimalle hamilesin sağlıkli bir gebelik olur inşallah.
Aa hayırlı olsun :) tebrik ederimMerhabalar ben sıze bişey sormak ıstıyorum adetıme bes altı gun var ve bende cok agrı vardı kan testı yaptırdım 15.87 cıktı sızce gebelık olabılır mı
Şimdi kalkıp doktora gideceğim inşallahCıktı mi sonuç ne oldu merak ettim