- 25 Mart 2019
- 380
- 173
- 23
- Konu Sahibi meryemhilall
Guvenılır degılmıİdrar testleri güvenilir değil kan verdim hamileymişim dün eczaneden aldığım test negatif çıkmıştı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guvenılır degılmıİdrar testleri güvenilir değil kan verdim hamileymişim dün eczaneden aldığım test negatif çıkmıştı
Benim ki dopdu 7 aylık oldu Allah razı olsunİnşallah hamilesindir
siznde inşallah![]()
Hamileymişim kızlar :)
Güvenilir değil canım en garantisi kan testiGuvenılır degılmı![]()
Çok teşekkür ediyorum2 gün sonra kan testinizi tekrarlamaniz gerekir 2 günde değerin en az yaklaşık 2 kat artması beklenir.... Hayırlı olsun gebeliginiz ....
Belirtiler kişiden kişiye değişiyor. İlk 5 dk da mı silik çizgi çıktı. Farklı bir marka gebelik testi ile sabah ilk idrariniz ile testi tekrarlamanizi tavsiye ederim... İnşallah olumlu sonuç alırsınız...Kızlar adetim duzene girmisti 1seneye yakin 12sinde olmam gerekti olmadim kasik batmam ara ara bel agrim ve gecmeyen bas agrim var dunden beri ayıptr soylemesi camasirimda islaklik var akinti yok test yaptim dun ve bugun zar zir belli cizgi cikti sizce bunlar gebelik belirtisimi
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)Ben acilde öğrendim hamile olduğumu
Insallah canim zar zor belliydi yarin erken yest yapicam insallahBelirtiler kişiden kişiye değişiyor. İlk 5 dk da mı silik çizgi çıktı. Farklı bir marka gebelik testi ile sabah ilk idrariniz ile testi tekrarlamanizi tavsiye ederim... İnşallah olumlu sonuç alırsınız...
Benim testimdr negatif cıktı idrar bende mi kan versem betanız kaçtı acabaİdrar testleri güvenilir değil kan verdim hamileymişim dün eczaneden aldığım test negatif çıkmıştı
Amin sizindeSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)
Benim adet 17 gün geçmişti ona rağmen değerim 11.40 1 haftalıkmış bundan önce kan testi yaptırdım 0.41 çıkmıştı seninde aklında soru varsa kan verebilirsin :)Benim testimdr negatif cıktı idrar bende mi kan versem betanız kaçtı acaba![]()
Hasta gibiyim karnım ağrıyor ilaç kullanmam gerek ona göre kullanacağım de hamile olma ihtimalim varda de ..Hadi ya tereddütte kaldım şimdi
Okumadan aynı şeyi yazmışız canım beyinler aynı çalıyşyor sanırımGit dene şansını canım hamile degilsem ilaç alacağım çok karnım ağrıyor dersin :)))