- 24 Kasım 2023
- 353
- 42
- 18
- 27
- Konu Sahibi meltemgul8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Markası ne canım testin
Aşkım prodoctorMarkası ne canım testin
Yani çatlatma iğnesinin 12. Günü ya iğneden dolayı pozitif değildir demiVar evet
Aşkım 12. Günü çatlatma iğnesinin ya yalancı pozitif göstermiyordur demiCok silik var gibi
Iste bilmiyorum bilgim’Aşkım 12. Günü çatlatma iğnesinin ya yalancı pozitif göstermiyordur demi
Ben 11 gün pozitif görmüştüm 10 günde vücuttan atılmıştı iğne etkisi sanmıyorum iğne etkisi atılmıştır vucuttanAşkım 12. Günü çatlatma iğnesinin ya yalancı pozitif göstermiyordur demi
O zaman kişinin bünyesine bağlı diyelim doktorların da dediği zaten 14 gün sonra test yapın diyorlar demekki bir bildikleri varmış siz en iyisi 2 gün daha bekleyip tekrar test yapınMerhaba, sonucunuz umarım pozitif olur. Aşılama olduğumda çatlatma ignesinin 12. Gunu hala etkisi suruyordu. testlerde silik cizgi goruyordum. 13. Gun ignenin etkisi gecti.
Ya ben 9. Gün yaptığımda negatifti bugün sabah yaptığımda böyle bir sonuç aldımMerhaba, sonucunuz umarım pozitif olur. Aşılama olduğumda çatlatma ignesinin 12. Gunu hala etkisi suruyordu. testlerde silik cizgi goruyordum. 13. Gun ignenin etkisi gecti.
Yok ya var 3 yerde bulduk bizOvitrelle turkiyeye giriş yok satılmıyor grlmedı denıldı siz nerden buluyosunux
Merhaba tekrardan bunuda şimdi yaptımMerhaba, sonucunuz umarım pozitif olur. Aşılama olduğumda çatlatma ignesinin 12. Gunu hala etkisi suruyordu. testlerde silik cizgi goruyordum. 13. Gun ignenin etkisi gecti.
Ben ikinci cizgiyi görebiliyorumMerhaba tekrardan bunuda şimdi yaptım
Ya gece 12 yi geçti saat 2 gibi yaptım 13. Gün olarak hesaplıyorum kendimi kandırıyorumBen ikinci cizgiyi görebiliyorum![]()
Yok ya var 3 yerde bulduk
Anaaöö yaşadıgım sehirde yokYok ya var 3 yerde bulduk biz
Aa öyle mi çok kötü bir durum yaAnaaöö yaşadıgım sehirde yok
Bi kaç ay sordum yoktu sormayı bıraktım . Hayırlısı bende fonksiyonel tıpa başladım doğal yoldanAa öyle mi çok kötü bir durum ya