N nesasl Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2024 21 6 22 5 Aralık 2024 Konu Sahibi nesasl #1 2 gün sonra yumurtlama günüm ne yapmam lazım yumurtlama günü mü değerlendirmem lazım yoksa bugün ve yumurtlamadan sonra mı
2 gün sonra yumurtlama günüm ne yapmam lazım yumurtlama günü mü değerlendirmem lazım yoksa bugün ve yumurtlamadan sonra mı
L Lewla Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 30 Kasım 2024 97 26 24 5 Aralık 2024 Konu Sahibi nesasl #2 nesasl .!.: 2 gün sonra yumurtlama günüm ne yapmam lazım yumurtlama günü mü değerlendirmem lazım yoksa bugün ve yumurtlamadan sonra mı Genişletmek için tıkla... Yumurtlama gününü degerlendirin
nesasl .!.: 2 gün sonra yumurtlama günüm ne yapmam lazım yumurtlama günü mü değerlendirmem lazım yoksa bugün ve yumurtlamadan sonra mı Genişletmek için tıkla... Yumurtlama gününü degerlendirin
sevgiiinur Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2023 1.669 734 28 5 Aralık 2024 Konu Sahibi nesasl #3 nesasl .!.: 2 gün sonra yumurtlama günüm ne yapmam lazım yumurtlama günü mü değerlendirmem lazım yoksa bugün ve yumurtlamadan sonra mı Genişletmek için tıkla... Benimde uygulamaya göre 2 gün sonra gösteriyor ama pcos olduğum için 2 günde bir düzenli yapmaya çalışıyorum. Aman aman Belki rast gelir karşılaşırlar
nesasl .!.: 2 gün sonra yumurtlama günüm ne yapmam lazım yumurtlama günü mü değerlendirmem lazım yoksa bugün ve yumurtlamadan sonra mı Genişletmek için tıkla... Benimde uygulamaya göre 2 gün sonra gösteriyor ama pcos olduğum için 2 günde bir düzenli yapmaya çalışıyorum. Aman aman Belki rast gelir karşılaşırlar
N nesasl Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2024 21 6 22 5 Aralık 2024 Konu Sahibi nesasl #4 sevgiiinur .!.: Benimde uygulamaya göre 2 gün sonra gösteriyor ama pcos olduğum için 2 günde bir düzenli yapmaya çalışıyorum. Aman aman Belki rast gelir karşılaşırlar Genişletmek için tıkla... Yok daha nerlee
sevgiiinur .!.: Benimde uygulamaya göre 2 gün sonra gösteriyor ama pcos olduğum için 2 günde bir düzenli yapmaya çalışıyorum. Aman aman Belki rast gelir karşılaşırlar Genişletmek için tıkla... Yok daha nerlee
sevgiiinur Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2023 1.669 734 28 5 Aralık 2024 Konu Sahibi nesasl #5 nesasl .!.: Yok daha nerlee Genişletmek için tıkla... Belkiiiiiiiiggg