- 15 Kasım 2022
- 154
- 41
- 27
-
- Konu Sahibi laylalayloom
Sonucunuz nedir ?Bugün 14.gunum bakalım hayırlısı
Adet oldumSonucunuz nedir ?
Sonucunuz ne oldu acaba merak ettim ?1 aralıkta gelen kahverengimsi lekelenmelerim bugün bitti gelmiyor çatlatma iğnesi 10.gün bugün progestan sabah akşam alıyorum ama belirtileri çok yoğun yaşıyorum 7.gün bhcg 6.36 çıktı 9.gün bhcg 2.04 çıktı
Bu tedaviler cok strese sokuyor insani onu farkettim olacağı varsada olmuyor resmen zaten ben diğer kizimda tedaviyi biraktigim ay gebe kaldim hakkinizda hayirlisi olsunAdet oldum
Bu tedaviler cok strese sokuyor insani onu farkettim olacağı varsada olmuyor resmen zaten ben diğer kizimda tedaviyi biraktigim ay gebe kaldim hakkinizda hayirlisi olsun
Hayirli olsun canim cok üzüldüm ama hayirlisi demek lazim benimde bugun 10. Gunum yarin test yapmaya başlayacağım tesr çubuğum fzlaBende artık saldım ztn 3 4 gün gecikme oldu testte çizgi vardı ama olmadıeşimde çok üzüldü
İnşallah sen güzel bı haber verirsinHayirli olsun canim cok üzüldüm ama hayirlisi demek lazim benimde bugun 10. Gunum yarin test yapmaya başlayacağım tesr çubuğum fzla
11.gun yaptim silik çizgi vardi yarin sabah ilk idrarla tekrar yapacağım bakalim hayirlisi olsun göguslerimdeki agri devam.ediyirİnşallah sen güzel bı haber verirsin
12.gunum test yaptim maalesef negatif çıktı hiç cizgi falan yok umudum kalmadiİnşallah sen güzel bı haber verirsin
Üzülme canım Allah büyüktür herşeyin zamanı vardır belki iki güne değişir12.gunum test yaptim maalesef negatif çıktı hiç cizgi falan yok umudum kalmadi
14.gunum idrar testi yaptim negatif gene adetimi bekleyeceğimÜzülme canım Allah büyüktür herşeyin zamanı vardır belki iki güne değişir