- 12 Eylül 2022
- 75
- 17
- 26
-
- Konu Sahibi laylalayloom
Ben Protestan kullanmadım İğneden sonra benimde lekelenme 2 veya 3 gün devam ettiKızlarrr kimse yok mu
Sonrasında pekiBen Protestan kullanmadım İğneden sonra benimde lekelenme 2 veya 3 gün devam etti
Başka ne tür belirtileriniz vardı sonuç ne oldu acabaBen Protestan kullanmadım İğneden sonra benimde lekelenme 2 veya 3 gün devam etti
Benim bugün 11.günüm İğneden sonraki kasıklarıma ağrı giriyordu arada. şişlik ve kabızlık var şuanda ve bazen kramp gibi ağrıBaşka ne tür belirtileriniz vardı sonuç ne oldu acaba
Yaa birlikte ilerliyoruz resmen mutlaka sonuçlarımızı bildirelim birbirimize inşallah pozitifleri görürüzBenim bugün 11.günüm İğneden sonraki kasıklarıma ağrı giriyordu arada. şişlik ve kabızlık var şuanda ve bazen kramp gibi ağrı
İnşallahhhhh yaYaa birlikte ilerliyoruz resmen mutlaka sonuçlarımızı bildirelim birbirimize inşallah pozitifleri görürüzben 25 kasım sabah oldum iğneyi bende de göğüs hassasiyeti kasıklarımda belimde ağrı mide bulantısı vs var
Bende 9 aralıkta 14.gün oluyo cuma kan vermeyi düşünüyorum. Progestan sanırım tutunmayı kolaylaştırıyo açıkçası çok fikrim yok femera filanda kullandım doktoruma güveniyorum ne dese tamam diyorum. İnşallah sonuçlar pozitif olurİnşallahhhhh yaAralık 10 adet başlangıcı benim normalde iğne vurulduğumuz günden itibaren 14.gün adet olunuyormuş burda okudum onuda ama yinede bekliycem 10nuna kadar bekleyebilirsem protestanı ne için veriyorlar
İnşallah birbirimize güzel haberler vermek dileğiyleBende 9 aralıkta 14.gün oluyo cuma kan vermeyi düşünüyorum. Progestan sanırım tutunmayı kolaylaştırıyo açıkçası çok fikrim yok femera filanda kullandım doktoruma güveniyorum ne dese tamam diyorum. İnşallah sonuçlar pozitif olur
İnşallah canımmİnşallah birbirimize güzel haberler vermek dileğiyle
Aminnn inşallah cümlemizeBilgim yok Rabbim sevincini hayırlı sağlıklı evlat versin nasip etsin
Canım merhaba bende 25 kasım sabah vuruldum bugün 12.gün bekliyorum 14.günüKızlar ne durumdasınız? Ben de 26 Kasım sabah vuruldum. Heyecanla bekliyorum sonucu.
Hadi hayırlısı sen 14. Günü idrar tersi mi kan testi mi yaptıracaksın?Canım merhaba bende 25 kasım sabah vuruldum bugün 12.gün bekliyorum 14.günü
Selam benim iğneden sonraki 10. günüm leke olmadı ama midem bulanıyor ve yanıyor kasik ağrım var ve bacaklarım da sanki kaç gündür hep yürüyüşümde şişmiş gibi ayaklarım da soğuk...14 gün mü adet olunuyoBilgim yok Rabbim sevincini hayırlı sağlıklı evlat versin nasip etsin
Ben 18.gün oldum reglSelam benim iğneden sonraki 10. günüm leke olmadı ama midem bulanıyor ve yanıyor kasik ağrım var ve bacaklarım da sanki kaç gündür hep yürüyüşümde şişmiş gibi ayaklarım da soğuk...14 gün mü adet olunuyo
Bugün 14.gunum bakalım hayırlısıBen 18.gün oldum regl