• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil

Elifyor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
14
5
1
28
Arkadaşlar bugünn sabah ilk idrarla yaptığım test sonucu bu çıktı kan testi yaptırıyım mı artık sanki var gibi gebelik.

Eklentiler

• IMG_20190307_114311.jpg
    IMG_20190307_114311.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 225
  • IMG_20190307_114310.jpg
    IMG_20190307_114310.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 218
merhaba hayırlı olsun , gebelık var evet .
İnşallah sağlıkla ılerler ..

Merhaba bende burada yeniyim kan testi verdiniz mi acaba benimde bu sabah böyle çıktı sizce var mıdır?😌
E77F79F1-EF41-4D41-B1D1-A2D198CB182E.jpeg

Benimde böyle çıkmıştı sağlık ocağı doktoru sişik çıktıysa kesin vardır dedi kandan bakıldı çıktı :))
Çok teşekkür ederim cevabın için sevinebilirim o zaman şimdi içim rahatladı kan vermeye gidecektim ama korktum daha koyu çıkmadan gitmiyim kimyasal falandır dedim 💃🏼💃🏼

Hayırlı uğurlu olsun Rabbim saglikla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Ben hem idrar testleri yapmaya devam ettim hem de aile hekimliğinde belli aralıklarla kan testi yaptım sonra 6+2 de kadın doğum uzmanlığına gittim hem kalp hem de keseyi gördüm . Hem test yapmak çok mutluluk vericiydi
Arkadaşlar bugünn sabah ilk idrarla yaptığım test sonucu bu çıktı kan testi yaptırıyım mı artık sanki var gibi gebelik.

Hayırlı uğurlu olsun Rabbim saglikla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Ben hem idrar testleri yapmaya devam ettim hem de aile hekimliğinde belli aralıklarla kan testi yaptım sonra 6+2 de kadın doğum uzmanlığına gittim hem kalp hem de keseyi gördüm . Hem test yapmak çok mutluluk vericiydi
Bende 4 haftalık hamileymişim 2 hafta sonra keseyi görmeye gitcem inşallah olumsuz bir şey olmaz diye Dua ediyorum 😊

Var canım daha çok yeni ama ben de ilk akşama doğru yaptım testi böyle çıkmıştı sabah ilk idrarla yaptım daha netleşti şu an 4 haftalık hamileyim 😊 inşallah gönlüne göre olsun her şey 😊
Kan testi yaptırdım 2 çıktı acildeki doktor yunurtlamadan sonra 12.güne kadar olan değerler çıımaz ama bizde onun için kadın doğuma gitmeniz lazım idrarda pozitif çıktıysa dedi kafam çok karıştı. İnşallah bir yanlışlık olmuştur yada doktorun dediği gibi acilde çıkmıyordur

Kan testi yaptırdım 2 çıktı acildeki doktor yunurtlamadan sonra 12.güne kadar olan değerler çıımaz ama bizde onun için kadın doğuma gitmeniz lazım idrarda pozitif çıktıysa dedi kafam çok karıştı. İnşallah bir yanlışlık olmuştur yada doktorun dediği gibi acilde çıkmıyordur
Acildeki kan testi farkli degildir canim, ayni hgcye bakiliyor :(

Benim Adetime 3 gün vardı silik çıkmıştı testte kan tahlili yaptırdım ilk 40 çıkmıştı değerin 2 günde 2 kat artması lazım bir kaç gün daha bekle istersen canım

Benim Adetime 3 gün vardı silik çıkmıştı testte kan tahlili yaptırdım ilk 40 çıkmıştı değerin 2 günde 2 kat artması lazım bir kaç gün daha bekle istersen canım
Beklicem canım kadın doğuma randevu aldım haftaya varsa vardır yoksa muayene olmuş olurum hem dedim nasip artık. Çok teşekkür ederim yardımın için.

Regl olmazsan 2-3 gun sonra tekrar yaptir bence, icin rahatlamis olur tatlim
Haftaya randevu aldım doktora olmazsa direk doktora giderim olursada muayene olurum hem hormon tahlili yaptırmış olurum. Bide idrar testi yaparım tekrar olmazsam geç döllenme olma olasılığı çok yüksek bu ay çünkü nasip artık. Çok teşekkür ederiö desteğin için 🙏🏻

Haftaya randevu aldım doktora olmazsa direk doktora giderim olursada muayene olurum hem hormon tahlili yaptırmış olurum. Bide idrar testi yaparım tekrar olmazsam geç döllenme olma olasılığı çok yüksek bu ay çünkü nasip artık. Çok teşekkür ederiö desteğin için 🙏🏻
Onemli degil canim, buraya birbirimize destek ve moral olmak icin giriyoruz 🤗

Kızlar test yine böyle çıktı kurumadan önce ve kuruduktan sonra gerçekten benim kafam karıştı yine perşembe kan testi 2 çıktı şimdi bugün yine böyle silik çıktı çizgi reglide olmadım 😱

Eklentiler

• C049F92C-30A9-4536-B534-934C5261157A.jpeg
    C049F92C-30A9-4536-B534-934C5261157A.jpeg
    114,5 KB · Görüntüleme: 89
  • 1C84777C-E482-48D0-ACDE-D51C7B68B806.jpeg
    1C84777C-E482-48D0-ACDE-D51C7B68B806.jpeg
    60,1 KB · Görüntüleme: 84
Back