Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar acil
- Konu Sahibi Elifyor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Ekim 2018
- 56
- 34
- 8
Benimde böyle çıkmıştı sağlık ocağı doktoru sişik çıktıysa kesin vardır dedi kandan bakıldı çıktı :))Merhaba bende burada yeniyim kan testi verdiniz mi acaba benimde bu sabah böyle çıktı sizce var mıdır?Eki Görüntüle 2245699
Çok teşekkür ederim cevabın için sevinebilirim o zaman şimdi içim rahatladı kan vermeye gidecektim ama korktum daha koyu çıkmadan gitmiyim kimyasal falandır dedimBenimde böyle çıkmıştı sağlık ocağı doktoru sişik çıktıysa kesin vardır dedi kandan bakıldı çıktı :))
- 15 Aralık 2016
- 870
- 381
- 53
Evet var canım hayırlısı olsun Allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin hemen yaptır kan testiniArkadaşlar bugünn sabah ilk idrarla yaptığım test sonucu bu çıktı kan testi yaptırıyım mı artık sanki var gibi gebelik.
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim saglikla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Ben hem idrar testleri yapmaya devam ettim hem de aile hekimliğinde belli aralıklarla kan testi yaptım sonra 6+2 de kadın doğum uzmanlığına gittim hem kalp hem de keseyi gördüm . Hem test yapmak çok mutluluk vericiydi
Arkadaşlar bugünn sabah ilk idrarla yaptığım test sonucu bu çıktı kan testi yaptırıyım mı artık sanki var gibi gebelik.
Var canım daha çok yeni ama ben de ilk akşama doğru yaptım testi böyle çıkmıştı sabah ilk idrarla yaptım daha netleşti şu an 4 haftalık hamileyim inşallah gönlüne göre olsun her şeyMerhaba bende burada yeniyim kan testi verdiniz mi acaba benimde bu sabah böyle çıktı sizce var mıdır?Eki Görüntüle 2245699
Bende 4 haftalık hamileymişim 2 hafta sonra keseyi görmeye gitcem inşallah olumsuz bir şey olmaz diye Dua ediyorumHayırlı uğurlu olsun Rabbim saglikla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Ben hem idrar testleri yapmaya devam ettim hem de aile hekimliğinde belli aralıklarla kan testi yaptım sonra 6+2 de kadın doğum uzmanlığına gittim hem kalp hem de keseyi gördüm . Hem test yapmak çok mutluluk vericiydi
Kan testi yaptırdım 2 çıktı acildeki doktor yunurtlamadan sonra 12.güne kadar olan değerler çıımaz ama bizde onun için kadın doğuma gitmeniz lazım idrarda pozitif çıktıysa dedi kafam çok karıştı. İnşallah bir yanlışlık olmuştur yada doktorun dediği gibi acilde çıkmıyordurVar canım daha çok yeni ama ben de ilk akşama doğru yaptım testi böyle çıkmıştı sabah ilk idrarla yaptım daha netleşti şu an 4 haftalık hamileyim inşallah gönlüne göre olsun her şey
- 27 Kasım 2018
- 490
- 749
- 33
Acildeki kan testi farkli degildir canim, ayni hgcye bakiliyorKan testi yaptırdım 2 çıktı acildeki doktor yunurtlamadan sonra 12.güne kadar olan değerler çıımaz ama bizde onun için kadın doğuma gitmeniz lazım idrarda pozitif çıktıysa dedi kafam çok karıştı. İnşallah bir yanlışlık olmuştur yada doktorun dediği gibi acilde çıkmıyordur
Bende anlamadım acildeki doktorun neden böyle birşey dediğini sonucu görünce negatif diyip geçicektim halbuki boşuna umutlandırdı beniAcildeki kan testi farkli degildir canim, ayni hgcye bakiliyor
Beklicem canım kadın doğuma randevu aldım haftaya varsa vardır yoksa muayene olmuş olurum hem dedim nasip artık. Çok teşekkür ederim yardımın için.Benim Adetime 3 gün vardı silik çıkmıştı testte kan tahlili yaptırdım ilk 40 çıkmıştı değerin 2 günde 2 kat artması lazım bir kaç gün daha bekle istersen canım
- 27 Kasım 2018
- 490
- 749
- 33
Regl olmazsan 2-3 gun sonra tekrar yaptir bence, icin rahatlamis olur tatlimBende anlamadım acildeki doktorun neden böyle birşey dediğini sonucu görünce negatif diyip geçicektim halbuki boşuna umutlandırdı beni
Haftaya randevu aldım doktora olmazsa direk doktora giderim olursada muayene olurum hem hormon tahlili yaptırmış olurum. Bide idrar testi yaparım tekrar olmazsam geç döllenme olma olasılığı çok yüksek bu ay çünkü nasip artık. Çok teşekkür ederiö desteğin içinRegl olmazsan 2-3 gun sonra tekrar yaptir bence, icin rahatlamis olur tatlim
- 27 Kasım 2018
- 490
- 749
- 33
Onemli degil canim, buraya birbirimize destek ve moral olmak icin giriyoruzHaftaya randevu aldım doktora olmazsa direk doktora giderim olursada muayene olurum hem hormon tahlili yaptırmış olurum. Bide idrar testi yaparım tekrar olmazsam geç döllenme olma olasılığı çok yüksek bu ay çünkü nasip artık. Çok teşekkür ederiö desteğin için
Kızlar test yine böyle çıktı kurumadan önce ve kuruduktan sonra gerçekten benim kafam karıştı yine perşembe kan testi 2 çıktı şimdi bugün yine böyle silik çıktı çizgi reglide olmadım