• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar acil yorum istiyorum bu gelinliğe

evet canım:)teşekkür ederim

bende gecen sene orada bı gelınlık begenmıstım 3000 tl dedıler oradan cıkıp emınönünde aynı gelınlıgı kendım dıktırdım 900 tl ye herseyıyle aldım bıraz pahalı ama cok guzel modeller var orada tabı gecen seneden bahsedıyorum bu senede varmıdır bılmıyorum =) mutluluklar.:21:

Alt kısmına bayıldım ama üst kısmı ile duvak kısmını ben pek beğenemedim bir kusuru varmış gibi duruyor snaki.

bende gecen sene orada bı gelınlık begenmıstım 3000 tl dedıler oradan cıkıp emınönünde aynı gelınlıgı kendım dıktırdım 900 tl ye herseyıyle aldım bıraz pahalı ama cok guzel modeller var orada tabı gecen seneden bahsedıyorum bu senede varmıdır bılmıyorum =) mutluluklar.:21:[/QUO
Diktirmeyi bende düşündüm ama onun provaları beni sıkar gbi:) sabır işi biraz. Fiyatı iyi sanki 2500den 1800 e

Alt kısmına bayıldım ama üst kısmı ile duvak kısmını ben pek beğenemedim bir kusuru varmış gibi duruyor snaki.

askısı olabilrmi seni rahatsız eden?duvagı öylesine takmıştık askıyıda etegindeki dantelden yaptırıcam umarım tekrar foto koyduğumda kusurlu görünmez
teşekkür ederm yorumlar için

ben beğenmedim beli seni şişman ve yaşlı göstermiş yani fresh durmuyor üstünde ,sönük

göğüs kısmını çok iri göstermiş daha korseli birşey , ya da askılarını incelterek küçük oynamalarla çok hoş olabilirr askıalr da iyi durmuyor duvak da dedikleri gibi dantel işlemeli çokk güzel olu bence bir de tavsiyem duvagını topuzunun üzerinden taktırma :1:

gelinliğin altı çok güzel ama göğüs kısmında bi tuhaflık var gibi büyük mü olmuş fazla mı yukarda duruyor anlayamadım:44:

Melekous düğünlerimiz birbirine çok yakın ama ben daha gelinliğe bile bakmadım, sen almışsın sanırım, biraz erken değil mi, yoksa ben mi geç kaldım!!!

bende v yakamı tam anlıyamadım ama o kısmın durusunu begenmedım

ben etegını begendım bıde sen guzelsın sadece. baska hıc bısıyı sevmedım.
cıcek onun cıcegıyse ıgggretı oldum

Cok özur dileyerek söylüyorum fakat gelinligi çok klasik, yani biraz siradan bisey buldum. Hani böyle bir özelligi yok gibi. Zaten üstü biraz tuhaf duruyor. Alt tarafini biraz fazla kabarik buluyorum (ben prenses modeli hayrani degilim pek).

Tabiki bunlar benim düsüncem, siz begeniyorsaniz ve bu gelinligi giydiginizde heyclaniyorsaniz, düsüncemde pek önemli sayilmaz :)

Cok özur dileyerek söylüyorum fakat gelinligi çok klasik, yani biraz siradan bisey buldum. Hani böyle bir özelligi yok gibi. Zaten üstü biraz tuhaf duruyor. Alt tarafini biraz fazla kabarik buluyorum (ben prenses modeli hayrani degilim pek).

Tabiki bunlar benim düsüncem, siz begeniyorsaniz ve bu gelinligi giydiginizde heyclaniyorsaniz, düsüncemde pek önemli sayilmaz :)
tşkrler cevaplar için bakalım henüz karar veremedm yaa:(

tşkrler cevaplar için bakalım henüz karar veremedm yaa:(

Yeterki içine sinen bir gelinlik olsun. Hani prenses modeli hayrani degilim fakat o gelinligi giydiginde kendini prenses gibi hisetmen gerekiyor. Ben gelinligimi giydigimde öyle histemistim cünkü. Gelinligimi begenen olmustur, begenmeyen olmustur ama gelinligimi yine çok severek giyinmistim. Sizinkide öyle olur. Bunlar daha tatli telaslar :)

Simdiden size bol bol mutluluklar dilerim. Umarim çok mutlu ve huzurlu bir yuvaniz olur :)

Back