• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar acil yorum istiyorum bu gelinliğe

melekous

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
209
6
38
34
ON $Gelinlik.jpg buyrun kızlar

Eklentiler

• $Gelinlik2.jpg
    $Gelinlik2.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 736
Son düzenleme:
Bence güzel gelinlik ama duvak olmamis sanki :)

Son düzenleme:
Beğendim güzelmiş sadece göğüs kısmının fazla bastırılmış gibi olması hoş gelmedi onun dışında gayet güzel:16:

Çok zarif ama göğüs kismi tuhaf duruyo yani senin boynun hem cok kısa hemde omuzlarin dar gorunuyo ve uclari ayni dantelden yere kadar duvakla güzel olur gibi nacizane dusuncem :)

Son düzenleme:
Coook teşekkürler hepinize kızlar vallahi cok rahatladım askısını etegindeki dantelden ince bi askı yaptırayım diyordum cok sevindim:):52::21:

Coook teşekkürler hepinize kızlar vallahi cok rahatladım askısını etegindeki dantelden ince bi askı yaptırayım diyordum cok sevindim:):52::21:

bence askıları tül yerine dediğin gibi uçlarındaki dantelden askı olabilir çünkü göğüs kısmın çok basık duruyor fazlalık gözüküyor o tül askı.Onun dışında gayet güzel gelinlik duvağı zaten arkadaşlar söylemiş ki sende öylesine taktım dedin zaten.Hayırlı olsun :nazar: :)

bu gelınlıkcı pendıktemı? moda ıdı sanırım ısmı dogrumuyum acaba cok guzel gelınlık modellerı var senın sectıgın gelınlıkrte cok guzelmıs masllah umarım mutlulukla gıyersın gelınlıgını:nazar::1:

canım bence göğüs kısmının öyle çirkin durmasının nedeni kol altının çok yukaıda olması
ve birazcık senin göğüslerine tam oturmamış olması
etek kısmı tam trenn çok şık
duvak hiç olmamış canım ya kısa ve uçları dantelli kullanırsan 10 numara olur diyorumm

bence askıları tül yerine dediğin gibi uçlarındaki dantelden askı olabilir çünkü göğüs kısmın çok basık duruyor fazlalık gözüküyor o tül askı.Onun dışında gayet güzel gelinlik duvağı zaten arkadaşlar söylemiş ki sende öylesine taktım dedin zaten.Hayırlı olsun :nazar: :)

teşekkürler canım inşallah daha hoş olucak bikaç değişiklikle ilk giydiğim gelinliği aldım başka gymedm diye karamsardım bayaa denesemiydim diye ama bikaç değişiklikten snra tekrar resim koyarım inş.:34:

canım bence göğüs kısmının öyle çirkin durmasının nedeni kol altının çok yukaıda olması
ve birazcık senin göğüslerine tam oturmamış olması
etek kısmı tam trenn çok şık
duvak hiç olmamış canım ya kısa ve uçları dantelli kullanırsan 10 numara olur diyorumm

teşekkür ederim tavsiyeleriniz için duvagı,çiçegi öylesine aldım ama askıyı kesinlikle degiştirecegim:34:

gelinlik çok güzel.bende beğendim.sadece duvak hiç olmamış ki zaten öylesine taktım demişsin.

şöyle bir duvak sizin gelinliğinize nasıl olur acaba? bence yakışır yaa.

2009_ilkbahar_yaz_akay_gelinlik_2.jpg

Son düzenleme:
Back