• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil yardımmm :(:(:((

jLe

FREE PALESTİNE
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
100
30
98
Merhaba kızlar yeni üyeyim çoktandır forumu takip ediyorum. Bi sorunumu paylaşmak içinde üye oldum. Umarım yardımcı olursunuz.

1 yıllık bir birlikteliğim var sevgilim beni çok seviyor, defalarca ayrılık girişiminde bulunmuş olsam da dayanamıyor. Konuşmaya çalışıyor. Çok mutlu oluyorum çünkü bu zaman da böyle seven bulmak zor. İlişkime beni sevse yeter iyi anlaşsak kafi diye başlamış olsam da zamanla görsellik devreye girdi, ailem, arkadaşlarım yakıştırmadıklarını söylediler... Ben acaba mı oldum? Diyeceksiniz ki 1 yıldır farketmedin mi bu adamın tipini, farkediyordum farketmez olur muyum ama o kadar seviyor o kadar mutlu ediyordu ki inanın tipi umrunuzda olmaz. Fakat Her ne kadar bi ilişkide anlaşmak önemli olsa da, insan yanındaki kişinin kendine yakışmasını ister, maalesef...... kendimi avutsam da şunu giyse güzel olur bunu giyse yakışır..... İnsanları olduğu gibi kabul etmem gerektiğini öğrendim.... kimseyi değiştiremezdim... Ve ben defalarca istemediği şeyleri yapıp yalan söylesem de uzaklaşmaya çalışsam da o hep affetti sineye çekti, ben güldüğüm zaman güldü kin tutamadı... şimdi de korkuyorum giderse yalnız kalır onu özlersem, (diğer kızlarla olma düşüncesi beni çıldırtıyor, nihayetinde her topalın bi kör alıcısı var :27:) bana uygun olmadığını biliyorum. hem fiziksellik hem de bahsetmediğim bir kaç şey var aşırı kıskançlık aile yapısı gibi...... Ama kızlar çok aşık :14: istediğim gibi olmak için elinden geleni yapıyor benim istediğim ayakkabıları alıyor, mesela geçen gün ben telefonunu beğenmiyorum diye, benim fikrimi alarak pahalı telefon sipariş etti kendine. Evlenmeyi düşünüyor. Benimde ilk göz ağrım :17: Haksızlık mı yapıyorum yoksa onunla olmakla kendimi mi kandırıyorum, bilmiyorum kızlar yardım edin kafayı yicem ben bu ikilemdeyken 1 sene daha geçecek :1:...............:26::26::26::2:.

bence kaybedince anlarsın değerini, yazık etme güzelim ilişkine pişman olursun fikrim böyle :))

Bu düşüncelerle devam ettiremezsiniz.
Kaşına, gözüne takılmışsınız, telefonuna kadar takılmışsınız ki asıl onu hiç anlamadım.

Ciddi bir ilişki gibi gelmedi bana.

Resmen duygularıyla oynuyorsun.
Sen sevmiyorsun ki, o seviyor diye devam ediyorsun. Ayrıca "nihayetinde her topalın bi kör alıcısı var" demen de hiç hoş değil.
Birlikte olduğun kişiyi aşağılamak değil de nedir bu? Bırak hayatına devam etsin, senin böyle düşündüğünü bilse 1 dk durmazdı sanırım seninle. Yaptığın çok yanlış. :20:

Resmen duygularıyla oynuyorsun.
Sen sevmiyorsun ki, o seviyor diye devam ediyorsun. Ayrıca "nihayetinde her topalın bi kör alıcısı var" demen de hiç hoş değil.
Birlikte olduğun kişiyi aşağılamak değil de nedir bu? Bırak hayatına devam etsin, senin böyle düşündüğünü bilse 1 dk durmazdı sanırım seninle. Yaptığın çok yanlış. :20:

Beni yanlış anlamanı istemem, kimseyi aşağılamıyorum. kimse 4 4lük değil. Herkesin bir dengi var. O da kendine göre birini elbette bulabilir diye dedim. Kendini beğenmiş gibi göründüm sanki biraz:50: samimi bir şekilde kafamın karışıklığını yazıya dökmeye çalıştım... Düşüncelerimi açık açık ona söylemek doğru fikir burada ki yazdığımı biraz daha ılımlı hale getirip yazabilirim. Bundan önce de denedim fakat, olmadı bu sefer kararlı durmaya çalısıcam. kimsenin kalbini kırmadan bitirmek istiyorum, uzatmadan bitmesi en iyisi çünkü. azarlayıcı, yaftalayıcı tavır hoş olmasa bile yorumun için teşekkür ediyorum canım :25:

Bu düşüncelerle devam ettiremezsiniz.
Kaşına, gözüne takılmışsınız, telefonuna kadar takılmışsınız ki asıl onu hiç anlamadım.

Ciddi bir ilişki gibi gelmedi bana.

takılmadım sadece laf arasında şakayla karışık ifade edip takılıyordum, 3310 gibi bir şeydi telefonu. bozulmuş olacak ki gönlümü hoş etmek için böyle bir şey yaptı, yorumun için teşekkür ediyorum. :42:

Ben de suanda seninle aynı durumdayım :44:

Seninde mi böyle bir durumun var canım... Anlatırsan anlayabilirim, çözüm bulmaya çalışırız... :34: kendi sorunumu çözemem ama güzel dert dinlerim..... :1:

Bir şeyler soylemek istiyorum ancak ben yorum yapmasam daha iyi olacak.
Erkek arkadasınız için uzuldum.

Sizi de suçlamadım ama üzüldüm erkek arkadaşınıza
Sizi memnun etmek için her şeyi yapıyor belli ki ama olmuyorsunuz :50:

Seni seveni zehir olsada yut,seni sevmeyeni bal olsada unut demiş Mevlana..Bence sevgilinizin tipinden çok arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi gözden geçirin derim ben :112:

İnsana aşık olduğu sevdiği en güzel/yakışıklı gelir

Benim sevgilim benim için dünyanın en yakışıklısıı :16: Başkası beğenmese bile benim fikrim sevgim değişmez:23:

Sevmediğiniz birini ayrılırsam yanlız kalırım başkasına giderse kıskanırım diye yanınızda tutamazsınız ee napıcak sizi mi beklicek anlamadım :26: hayatına kimse girmicek mi ?

üzüldüm sevgiliniz adına :19: böyle düşündüğünüzü bilse çok üzülür eminim

Merhaba kızlar yeni üyeyim çoktandır forumu takip ediyorum. Bi sorunumu paylaşmak içinde üye oldum. Umarım yardımcı olursunuz.

1 yıllık bir birlikteliğim var sevgilim beni çok seviyor, defalarca ayrılık girişiminde bulunmuş olsam da dayanamıyor. Konuşmaya çalışıyor. Çok mutlu oluyorum çünkü bu zaman da böyle seven bulmak zor. İlişkime beni sevse yeter iyi anlaşsak kafi diye başlamış olsam da zamanla görsellik devreye girdi, ailem, arkadaşlarım yakıştırmadıklarını söylediler... Ben acaba mı oldum? Diyeceksiniz ki 1 yıldır farketmedin mi bu adamın tipini, farkediyordum farketmez olur muyum ama o kadar seviyor o kadar mutlu ediyordu ki inanın tipi umrunuzda olmaz. Fakat Her ne kadar bi ilişkide anlaşmak önemli olsa da, insan yanındaki kişinin kendine yakışmasını ister, maalesef...... kendimi avutsam da şunu giyse güzel olur bunu giyse yakışır..... İnsanları olduğu gibi kabul etmem gerektiğini öğrendim.... kimseyi değiştiremezdim... Ve ben defalarca istemediği şeyleri yapıp yalan söylesem de uzaklaşmaya çalışsam da o hep affetti sineye çekti, ben güldüğüm zaman güldü kin tutamadı... şimdi de korkuyorum giderse yalnız kalır onu özlersem, (diğer kızlarla olma düşüncesi beni çıldırtıyor, nihayetinde her topalın bi kör alıcısı var :27:) bana uygun olmadığını biliyorum. hem fiziksellik hem de bahsetmediğim bir kaç şey var aşırı kıskançlık aile yapısı gibi...... Ama kızlar çok aşık :14: istediğim gibi olmak için elinden geleni yapıyor benim istediğim ayakkabıları alıyor, mesela geçen gün ben telefonunu beğenmiyorum diye, benim fikrimi alarak pahalı telefon sipariş etti kendine. Evlenmeyi düşünüyor. Benimde ilk göz ağrım :17: Haksızlık mı yapıyorum yoksa onunla olmakla kendimi mi kandırıyorum, bilmiyorum kızlar yardım edin kafayı yicem ben bu ikilemdeyken 1 sene daha geçecek :1:...............:26::26::26::2:.

anladığım kadarıyla karşındakine aşık değilsin canım aşık olsun başkalarının düşüncelerini takıpta burada böle bir konu açmazdın. bence ne o kişiye nede kendine eziyet et

Sen bu adamı değil ilgisini, her nazını çekmesini seviyorsun ee haliyle yalnızlıktan ürktüğün içinde tipini beğenmesen bile birlikteliğe devam ediyorsun.

Adamın telefonu 3310 olsa nolur, hiç telefonu olmasa nolur sevsen bunu mu görürdü gözün? Tamam kıyafette herkes der aşkım bu yakışmamış, bu soluk göstermiş, şunu mu giyseydin acaba diye bu beğenmemek değildir. Ancak sen direk adamın tipi için böyle düşünüyorsun yüzünü, boyunu, posunu değiştiremeyeceğine göre yol yakınken onu daha fazla oyalama.

Bak anlattığına göre çok iyi bir adam bırak gerçek aşkı bulup, mutlu olsun:31:

Sizi yargılamak istemem ama gerçekten yazış tarzınızı çok üzücü buldum. Ne demek her topalın bir kör alıcısı olur? Şu an o alıcı sizsiniz zaten. Erkek arkadaşınızı ezer şekilde konuşmanız ne kadar kötü. Üstelik telefonunu beğenmedim pahalısını sipariş etti falan. Yazık belli ki sizi çok sevdiği için böyle saçma hareketlerde bulunuyor. Üstelik siz çok mu güzelsiniz? Güzellik sadece ağzınızın burnunuzun şekli midir? Kendi "dengi" olan birini bulabilir falan demişsiniz. İnsanları telefonlarıyla, giyimiyle, maddi durumuyla, dış görünüşüyle değerlendirmek... Güzellik en başta ZEKAdır. Kafadadır güzellik. Eğer çok harika bir fiziğe bile sahipseniz şu yazdıklarınızı düşününce ben haksızlığa uğrayanın sevgiliniz olduğunu düşünüyorum. İstediğiniz kadar güzel olun. Fikir istemişsiniz, bence ayrılın yol yakınken. Sevgilinize gerçekten yazık, izin verin onu sevecek biriyle beraber olsun.

Back
X