I
ilaydaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ilaydaa
-
cevap verecek kimse yokmu
lütfen yardımmmmmmmm
canim ilk keseyi gormeye gittiginde kac haftaliktin tabiki sata gore soyle cnm
canım benim doktorun seni kontrol altına alması lazımdı böyle bir şüphen varsa. ben dışgebelik geçirdim.
hcg değerin ve 2 günde bir artışların önemli canım.
hcg 1500 ü geçince vajinal ultrasonda mutlaka görünmeli canım, görünmüyorsa dış gebelik teşhisi konuyor genelde. 1500 hadi 2500 de görünmeli mutlaka.
hcg değerlerine bakıldı mı canım.
ozaman 5 haftalıktı
ama doktor karındab baktı kese görünmedi
erken olduğu için görünmeyebilir dedi
haftaya tekrar gel dedi
canim ozaman normal merak etme gorunmemesi cok dogal ve korkma sakin hepimiz ayni agrilari yasadik eger cok siddetli degilse ve ara ara sanci gibi kasiklarina batiyosa merak etme cnm
canım böyle bi şüphen varsa bence hemen git vajinal baktır, kantestini yaptır. kantestini de doktoruna göster, şikayettlerini anlat.
geç döllenme de olabilir canım. iyi düşünmeye çalış.a.s.
inşallah dediğiniz gibi olur
sancım ara ara oluyoo
ama uzun sürüyoo
boş gebelik dış gebelik falan duyunca bayağı bir endişelendim
psikolojikte olabilir diyede düşünüyorum
yani anlıycanız bayağı bir korkuyorumsenağlama
yarın sabah hemen gitmeyi düşünüyorum
daha fazla dayanamıycam artık
bence icinde kuruntu var diye simdi oyle dusunuyosun cnm merak etme gorursun bak hersey normal gidecek daha once dusuk falan yaptinmi yada dis gebelik gecirdinmi
canım ya bence de git.
bak iyi düşünmeye çalış ama tedbirli olmak lazım. tehlikeli bi durum çünkü. öyle bi şüphen varsa dikkatli ol.
bende şöyle oldu. hcg çok düşük başladı 113 lerde. sonra iki kat artmadı. ve 1500 geçtiğimiz halde rahimde görünmedi vajinalde bile. ve çok ağrım oluyodu. sağ tarafta ağrı değil de.. sanki oraya bişey koymuşlar gibi hassasiyet vardı eğilip kalkarken hissediyodum. kahverengi lekelerim geliyodu sürekli.
canım iyi düşünmeye çalış tamam mı. ama doktorunu da ihmal etme.
inşallah değildir canım. daha küçüktür belki de o yüzden görünmemiştir. git için rahatlasın canım.
yarın sabah hemen gitmeyi düşünüyorum
daha fazla dayanamıycam artık
çok sağol canım yaa
çok dua ediyorum
bişey olmasın diye
öyle birşey yaşamadım
bu benim ilk gebeliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?