• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar acil yardimci olur musunuz cok ağrım var

Damla010

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
22
1
1
28
Kizlar benim adetime daha 5 gün var ve ben tam 8 gün once korumasiz ilişki oldu normalde şiddetli bel ve karin agrimdan bir kac saat sonra adet olurum ben ama daha cok erken adet icin şu an belim kopacak gibi karnım ağrıyor cok üşüyorum başım dönüyor iyi hissetmiyorum lütfen bilgisiolan yazsin gebelik olabilir mi ?????

Kizlar benim adetime daha 5 gün var ve ben tam 8 gün once korumasiz ilişki oldu normalde şiddetli bel ve karin agrimdan bir kac saat sonra adet olurum ben ama daha cok erken adet icin şu an belim kopacak gibi karnım ağrıyor cok üşüyorum başım dönüyor iyi hissetmiyorum lütfen bilgisiolan yazsin gebelik olabilir mi ?????
Bel ağrısı neyse ama üşüyüp baş dönmesi bu kadar erken dönem gebelik belirtisi olamaz. Enfeksiyonunuz olabilir. Ateşiniz olabilir. Bunlar daha mantıklı ihtimaller gibi duruyor.

Ortada korunmasız bı ılıskı var yani hamilelik muhtemel. Bu belırtıler hamılelık belırtısı olabılır erken gebelık testı alıp yapabılırsınız. Partnerınız durumdan haberdar mı pekı?

Ortada korunmasız bı ılıskı var yani hamilelik muhtemel. Bu belırtıler hamılelık belırtısı olabılır erken gebelık testı alıp yapabılırsınız. Partnerınız
Ortada korunmasız bı ılıskı var yani hamilelik muhtemel. Bu belırtıler hamılelık belırtısı olabılır erken gebelık testı alıp yapabılırsınız. Partnerınız durumdan haberdar mı pekı?
Tsk ederim

valla gebelik değil,Allah korusun corona flan olmasın aman dikkat edin,çünkü nerdeyse aynı belirtiler olabiliyor

Back
X