• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil yardım :((

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
ben ekimde dikey geçiş yaptım uluslarası ilişkiler 3'e 5.dönemden 6.ya geçtim ben ders ekle sil işlemi yapabilcekmiyim yapmıcaksam öğrenci kimlik kartımı kimliğimi engelli raporumu alıp aöf bürosuna gidip direk kaydımı yeniletip kitaplarımı alıp gelcekmiyim aşamaları anlatırmısınız arkadaşlar:52:

kayıt yenileme sistemine girdim 2012-2013 öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrenciler ders ekle-sil işlemi yapamazlar. Kayıt yenileme bedelini bankaya yatırarak kaydınızı yeniletebilirsiniz böle diyor ozaman ben engelli raporumu öğrenci kimlik kartımı nüfüs cüzdanımı alıp gideyim kaydımı yenilesinler kitaplarım geldiyse alıp geleyim:) eksik bişi varmı arkadaşlar süreci anlatırmısınız

kayıt yenileme sistemine girdim 2012-2013 öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrenciler ders ekle-sil işlemi yapamazlar. Kayıt yenileme bedelini bankaya yatırarak kaydınızı yeniletebilirsiniz böle diyor ozaman ben engelli raporumu öğrenci kimlik kartımı nüfüs cüzdanımı alıp gideyim kaydımı yenilesinler kitaplarım geldiyse alıp geleyim:) eksik bişi varmı arkadaşlar süreci anlatırmısınız

http://www.anadolu.edu.tr/akademikSistem/upload/duyuru/D1361804570.pdf

canım kayıt yenileme duyurusu yukarıda. okuduğumda senin dediğin gibi algıladım bende... umarım doğrudur...

Back