Kızlar acil yardım!

dlaraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
18
0
36
İzmir
Kızlarr ben çok kötü birşey yaptımerkek arkadaşımı çok seviyorum ama çok kıskancım oda aynı şekilde aslında ama biraz daha çekingen..facebookundaki herşeyini beğenen bi kaç kıza uyuz olduğumu silmesini istediğimi söyledim ama beyefendi benim için 3 paçavrayı silemedi.! gereksiz silmekle bile uğraşamam tarzında bi açıklama yaptı ama bana yetti mi?? Yetmedi.Ne yaptım ne ettim kızları sileceğine dair söz aldım fakat 1 hafta geçti beyefendide hala tık yok:)normalde sanala bu kadar takılmam ama lafımı dinlemeyişi uyuz etti daha çok..yine uyardım 'silmiyorum' dedi ama muhabbeti bana karşı normal aşkımlı canımlı cicimli.Ve benimde msnimde (gülmeyin ama:) BİTEK O VAR.Bırakın erkeği başka kızı bile ekleyemiyorum.Ablam böyle yaparsan seni kıskanmaz önemsemez seninde listende birsürü erkek olsun onun msn listesindede face listesindede var dedi ve ben dolduruşa geldim...Sevgilime son kez sordum yine silmiyorum cevabını alınca arkadasımın eski erkek arkadası sabah selam yazmıştı facebooktan bende tuttum çoçuğa sadece msnimi verdim ekle dedim! oda eklemiş.Erkek arkadaşım ne yapıp edip şifremi söküp benim facebookuma girince mesajı gördü!Oralığı ayağa kaldırdı!Haklı konuma çıkamadım ama açıkçası çok suçta göremiyorum kendimde beni sinir ettii..Bana sen sevdiklerine zarar veren bi kızsın vb. şeyler söyledi..Sonuç olarak ayrıldık.Onu kaybettim:/gururumu önemsememeyi deneyip yanına gittim son kez konuşacaktık öyle oldu böyle oldu derken bana biraz zaman ver dedi..Ona zaman veremiyorum çünkü araya başkalarının girmesinden korkuyorum ben sokmam ama benden intikam almak için o sokabilir.ama en çok kendisi pişman olur kız gibi bi yapısı varda.Açıkçası korkuyorum sizce ne yapmalıyım zamana bırakmalımıyımm bırakmamalımıyım?? normal ilişkidede çok serbest bırakılmaktan hoşlanmayan biri o..Zamana bırakırım sorun yok ama araya başka kızlar girerse hazmedemem yok öyle onla bunla takılıp tekrar bana gelmek.Yanlış mı düşünüyorum kızlarr???

Merak ediyorumda sevgililerini dünyanın merkezi gören
daha sevgiliyken herşeyini ona adayan kişiler
başka insanlara,arkadaşlarına ailesine karşıda bukadar uysalmı...
Ne mecburiyetin var cnm bnm kendini bukadar sıkmaya
nasıl bir mantıktır onun listesinde kızlar olacak senin olmucak
ve sen istediğin halde o kızları silmicek hemde gereksiz gördüğü kızları...
Sana değer vermiyor.
Misilleme olarak yaptığın şeyde onun yaptığına karşılık hafif kalmış bile.
Böyleleri değer haketmiyor.
Değer verenle birlikte olun.

nedir bu facebook tan cektıgımız yahu .su sosyal paylasım sıtelerını kapatsınlar ,ya da bır cozum bulsunlar.orn;aylık faturalı uyelık olsun .paralı olunca herkes kullanmaya cesaret edemez.artık bır cozum bulsunlar :84:bu sıteler yuzunden ne ılıskıler ne evlılıkler bıtıyor.
tatlım o senın ıstemedıklerını sılmemıs ,sen nıye kendını suclu hıssedıyorsun kı.ona gün dogmus sucunu sana yıkmıs ve sen de kabul ederek basarmıs gorunuyor .ara verme fıkrını hıc bır zaman begenmedım .bır erkek ara verelım dıyorsa ,o arada baska kızlarla deneme sansına sahıp omak ıstıyordur .baktı o kızlar senın gıbı degıl o zaman gerı donus yaparlar.eger daha ustununu bulurlarsa da,o aranın sonucunda ;cok dusundum ama bız yapamayız derler ve gderler.o yuzden boyun egme sakın ısteklerıne .ara verelım dıyorsa kökten bıtsın o zaman de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…