HERKES SENDEN HOSLANİYOR DİYOR AMA ANLAM VEREMEDİM ACİL BANA YARDİM EDİN LUTFEN KİZLAR ?

Bence hoşlantıdan ziyade hoş vakit geçirme
Bir de eski dost olmanın verdiği bir samimiyet/rahatlık var
Belki adam onun hatrına bi umut bişey olur diye denemek istemiş olabilir ya da boşluk doldurmaya çalışıyordur
Hatta eski nişanlıyı unutmak için bile yanında takılıyor olabilir bence bir anlam yükleme
Hoşlansan bile çok umutlandırma kendini
Bana sanki başkasından ilgi görse o tarafa kayacak bir tip gibi geldi

Çocuk son zamanlardaki yaz dizilerinden fazla etkilenmiş sanirim :dondurma:. Şaka şaka.
Bence tepkinizi ölçmek istemis. Eger hoslaniyorsa dön demez aman bosver daha iyisini bulursun belki giden gitmistir diyecegini düşundu belki de.
Hoslaniyorsan sende belli et. hoslanmasa benimle gelmezdi diye duşunemeyebilir. Gelmeni arkadasliginiza yorabilir.

• Beğen
Reactions: KV_
Eski nişanlısı ile görüşüyormuş, sizinle zaman geçiriyor sadece bunu net bi şekilde soylemelisiniz aklında o varken size bu kadar yakın davranması hiç ahlaki değil.
Buna musade ederek kendinizi küçük düşürmeyin.
Ayrıca bile bile musade ettiğiniz için adam da asla ciddi düşünmeyecek. Bi süre sonra sizi yüz üstü bıraktığında biliyordun diyip zeytin yağı gibi üste çıkacak. Gıcık oldum şimdi adama karşımda olsada az sövsem :))

X