• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Kızlar acil yardım

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

ERAYEFE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
104
0
96
47
Antalya
Merhabalar 6,5 yaşında oğlum var ve yaklaşık 2 yıldır sorunumuz büyük tuvaletini kilotuna kaçırması çoğu zamanda altına yapıyor neden yapıyorsun dediğim zaman ise bilmeden diyor çocuk doktorundan tutun psikoloğa kadar götürdüm ama hala bi düzelme olmadı öfkeleniyorum kızıyorum inanın zaman zaman dövüyorumda kendime hakim olamıyorum sonra pişman olup oturup ağlıyorum artık ne yapmam gerekiyor düzelmesi için çocuğumunda psikolojisini iyice bozmak istemiyorum lütfen yardım bayanlar

Merhabalar 6,5 yaşında oğlum var ve yaklaşık 2 yıldır sorunumuz büyük tuvaletini kilotuna kaçırması çoğu zamanda altına yapıyor neden yapıyorsun dediğim zaman ise bilmeden diyor çocuk doktorundan tutun psikoloğa kadar götürdüm ama hala bi düzelme olmadı öfkeleniyorum kızıyorum inanın zaman zaman dövüyorumda kendime hakim olamıyorum sonra pişman olup oturup ağlıyorum artık ne yapmam gerekiyor düzelmesi için çocuğumunda psikolojisini iyice bozmak istemiyorum lütfen yardım bayanlar
başka bir psikoloğa götürün ama lütfen dövmeyin. dövdükçe daha kötü olur. şiddete tepkisi bu oluyordur belki de...

Arkadaşım niye dövüyorsunki. Dövmek çözüm olsaydı doktorlar, yada psikologlara gerek kalmazdı.

Ne diyor peki götürdüğünüz doktorlar, fizyolojik birşeymi, psikolojikmi acaba.

Ayrıntılıda yazmamışsınki.benneyaptımki

belinde açık olabilir yada psikolojik bir sorun nedeniyle yapa bilir lütfen şiddet gösterme anlıyorum zor bi durum ama olayları dahada çıkmaza soka bilirsin

dövdükçe daha çok yapıyor ve yardımlara tepki göstermiyor olabilir
ayrıca bu hareketiniz ilerde farklı sorunlara yol açar dikkat edin
:olmaz:

bence dövmek sorunları halletmenıze yardımcı olmaz benım de 3 yasında kızım var oda tuvaletını yapmıyor halen bez kullanıyorum altı acık 2 saat dolassa bıle altına yapmıyor eger altına yaparsan etrafın kırlenecegını ve hos olmayacagını guzel bır dılle anlatıyorum hatta tuvaletını yapması ıcın onunla oyun oynarak yapalırsın bir dene istersen

cnm inşl yapar uzulme ama sakın dövme evet bazen bende cınnet geciriyorum bu konuda hemen yanından uzaklasıyorum sakın olmak en ıyı cozumdur diye düşünüyorum...

merhaba arkadaşım allah yardım etsin benimde 4 yaşındaki kızımda kabızlık sorunu vardı ve tuvalete kesinlikle gitmek istemiyordu canı yanıyordu ki biz bunu görüyorduk tedaviye başladık ve allaha şükürler olsun problemin çoğunu çözdük vel hasıl senin oğlun gibi benimde kızım kakasını söylemiyordu altına kaçırmayı tercih eder oldu ben fark edersem götürüyorum aksi halde kesinlikle söylemiyordu doktorumuza anlatınca psikyatri kliniğine gönderdi kadın dinledi dinledi sorunumuzu ve hatalı olanın bizler olduğunu söyledi ebebeyin olarak hatalısınız dedi bu durumu nasıl düzeltecegimiz yönünde tiyolar verdi ve bir kitap ismi verdi bunu oku 1 ay sonra görüşelim dedi ve inanmazsın ama kızımda düzelme başladı arada yine söylemiyor ama eskisi kadar degil 2 ay oldu ve iki ayda 3 kere belki kaçırdı diyebilirim biliyormusun anne olmak zor çok zor sen ben ne kadarda hatasız olduğumuzu düşünsekte degiliz aslında onların iç dünyası çok farklı allah yardım etsin biyolojik bir sıkıntı yoksa pisikoloğo götür diyebilirim

Back