Kızlar acil yardım

melek06A

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
171
42
13
24
Kızlar gebelik öncesi hangi folik asit ve takviyeleri kullandınız acaba memnun kalan ve gebelikle sonuçlanan var mı bende gebelik düşünüyorum da doktorum inositol kullanmamı söyledi fakat artık herşey o kadar pahalı ki siz ne önerirsiniz ne alabilirim

Kızlar gebelik öncesi hangi folik asit ve takviyeleri kullandınız acaba memnun kalan ve gebelikle sonuçlanan var mı bende gebelik düşünüyorum da doktorum inositol kullanmamı söyledi fakat artık herşey o kadar pahalı ki siz ne önerirsiniz ne alabilirim
İnofolic ya da inostol öneriyor doktorlar genelde kullanan da birçok kişi var

Bende bu ay gebelik düşündüm yarın veya perşembe test yapcam vitamini bana doktor verdi daha almadım alıp başlıcam
Ben de bu ay Ovülasyon testi kullandım reglime 3 gün var bakalım ben test yapmadan beklemek istiyorum bugünde doktor kontrolüm vardı hormon testlerim için doktor gayet iyi dedi folik asit istediğimde inositol kullanabilirsin dedi ama işte çok pahalı almam değil alırım sorun yok ama başka folik asit olarak ne alabilirim bilemedim

Ben de bu ay Ovülasyon testi kullandım reglime 3 gün var bakalım ben test yapmadan beklemek istiyorum bugünde doktor kontrolüm vardı hormon testlerim için doktor gayet iyi dedi folik asit istediğimde inositol kullanabilirsin dedi ama işte çok pahalı almam değil alırım sorun yok ama başka folik asit olarak ne alabilirim bilemedim
Ne kadar fiyatı elenatal 400 tl

çok pahalı bune böyle sen en iyisi araştır elenatal al bacım
Ya evet hani sağlık için şey yapmak istemem alırım da problem yok ama bi sonuca ulaşamazsam üzülürüm içeriğindekiker hep vitamin bir de folik asit bende düşündüm ki folik asit ayrı alıyım içeriğindeki vitaminleri de o paraya gider evime alışveriş yapar gıda olarak vitamin almış olurum kimyasal kullanmaktansa 😂😂😂

Ya evet hani sağlık için şey yapmak istemem alırım da problem yok ama bi sonuca ulaşamazsam üzülürüm içeriğindekiker hep vitamin bir de folik asit bende düşündüm ki folik asit ayrı alıyım içeriğindeki vitaminleri de o paraya gider evime alışveriş yapar gıda olarak vitamin almış olurum kimyasal kullanmaktansa 😂😂😂
Kesinlikle doğru

Bak sen incir al mesela 5 incir 5 bardak suda kaynat 15 dk soğusun hem suyunu iç hem inciri ama inciri elinle böl kaynat bide havuç soy 5 tane havucu 5 bardak suda kaynat hem ye hem suyunu iç araştır bak fayda edecek
İncir kürü yaptım canım onu yiyordum o da olmaz mı

Bence dediğimi de dene
Deneyim canım tabiki de doktor bende pcos var demişti kan verdim kan sonuçlarımda pcos çıkmadı sadece ultrason görüntüsü varmış eşimde de bende de sıkıntı yok yani adetim de çok düzenli 1.5 senelik evliyiz bakalım Ovülasyon testleri falan kullanıp deniyoruz

Back