Çok şükür çok şükürvar bebeğim hamilesin çok şükür bir hafta sonra git doktora
canım ne kadar zmaandır istiyosun bende 1 yıldır istiyorum olmadı hala bata 4 gün var bekliyorum bir umutÇok şükür çok şükür
1.5yıldır hiç korunmadıkcanım ne kadar zmaandır istiyosun bende 1 yıldır istiyorum olmadı hala bata 4 gün var bekliyorum bir umut
Benimde 2 günüm var , test yaptınız mıcanım ne kadar zmaandır istiyosun bende 1 yıldır istiyorum olmadı hala bata 4 gün var bekliyorum bir umut
Teşekkür ederimTebrik ederim
Sabretmek lazım demek ki,bu mübarek günlerde nolur bana da dua edin1.5yıldır hiç korunmadık
Amin canm Allah razı olsunTeşekkür ederimtüm isteyenlere inşallah allahım nasip etsin
Bütün duaların sizle güzel haberleri almayı nasip etsinSabretmek lazım demek ki,bu mübarek günlerde nolur bana da dua edin
yok yapmadım bu ay hsg çektirmiştim 3 4 gündür göğüs uçları sızlıyor sadece onun dışında belirti yok bekliyorum gecikmeyi beklicem 1 yıldır hep erkenden test yapıyorumBenimde 2 günüm var , test yaptınız mı
Anlıyorum , beklerkende zaman hiç geçmiyoryok yapmadım bu ay hsg çektirmiştim 3 4 gündür göğüs uçları sızlıyor sadece onun dışında belirti yok bekliyorum gecikmeyi beklicem 1 yıldır hep erkenden test yapıyorum
inşallah bu mübarek günlerde dualaırmızı kabul etsin rabbimAnlıyorum , beklerkende zaman hiç geçmiyor, umarım güzel haberleri en kısa zamanda alırız
Aminnninşallah bu mübarek günlerde dualaırmızı kabul etsin rabbimsiz ne kadardır istiyorsunuz
canım hemen bi hamilelik öncesi takviye al sadece foilk asit değil ve daha baştan strwste sokma kendini bende 3 aydan itibaren olmuyo diye strese soktum hiç bi sorun yok olmuyor şimdi rahat ol rahat olanların çabuk oluyoAminnnbenimde 3. Ayım bu ay
7 ci haftayı bekle. şimdi 4 haftalık anca olur gözükmez ki.Kızlar selam 3 gün gecikmem var ve testler pozitif silik silik iste gün geçtikçe koyulaşıyor . Doktora gittim testleri söyledim testlerde bazen kimyasal da olabilir dedi . Keseyi göremedi ve rahim duvarı kalınlaşmış dedi. Kan aldı başına böyle birşey gelen var mı kese kaç haftada çıkıyor kaç gün geçikmede . Kafayı yiyeceğim
1.5 senedirne kadar süredir deniyosunuz
Bence doktorunuzu değiştirin benim görüşüm tamamen size kalmış ama bende daha bugün testle hamile olduğumu öğrendim ve bi kaç ay ultrasonla muayene olmayacağım bebek için iyi değil sadece kan vericem belirli aralıklarla beta hcg düzenli ilerliyorsa zaten sorun yoktur şimdiki doktorlar doktor değil nüfusun artmasını istemiyorlar güvenmeyinEvet kese için erken olabilirmiş keşke bunu doktorum bilgi verseydi . Korkuttu beni yorumlar biraz iyi geldi
Aslında doktorum değil onda müsait randevu vardı ondan aldım . Pazar kan verin beta ilerlemişse 2 hafta sonra burda normalde gittiğim doktora gideceğim . İlk olumsuz konuşmadı zaten beni çok korkuttu tansiyon çıktı düşün yaniBence doktorunuzu değiştirin benim görüşüm tamamen size kalmış ama bende daha bugün testle hamile olduğumu öğrendim ve bi kaç ay ultrasonla muayene olmayacağım bebek için iyi değil sadece kan vericem belirli aralıklarla beta hcg düzenli ilerliyorsa zaten sorun yoktur şimdiki doktorlar doktor değil nüfusun artmasını istemiyorlar güvenmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?