• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardım

gamzeblt

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
123
47
13
26
Şimdi benim adetime 3 gün var ben bebek bekliyorum gögüslerimde biraz agrı var ve bazı zamanlar karın agrım da oluyo bugün dayanamayıp test yaptım ama gerçekten belli belirsiz bi çizgi var sizce tahminleriniz ne ?

Testi atarsanız yorumlarız
599F4B31-ED80-4BE6-87BA-34D5C867B0BE.webp
Çok belli belirsiz bi çizgi bide testi sabah kalkınca yapmak lazımmış ama ben şimdi yaptım adetime 4 gün felan var

10 dk olmuş olabilir yarın sabah kalkınca yapıcam gene çıkarsa hastaneye gidip kan versem belli olur mu
Tabi belli olur ilk kana sonra idrara geçer hcg değeri idrar testinde hamilelik varsa hamilesindir %99 🤗 %1 de testin yanılma bozuk olma payı. Aile saglık merkezlerinde saat 10a kadar alıyorlar kanı erken kalkıp git canım.

Tabi belli olur ilk kana sonra idrara geçer hcg değeri idrar testinde hamilelik varsa hamilesindir %99 🤗 %1 de testin yanılma bozuk olma payı. Aile saglık merkezlerinde saat 10a kadar alıyorlar kanı erken kalkıp git canım.
Yaa çok teşekkür ederim bu bilgi alacagım bi büyügüm yada yakınım yok çok duygulandırdınız beni yarın erkenden gidicem☺️

Back