Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi atarsanız yorumlarız
Sanki hafif pembelik var gibi çizgide. Sabah ilk idrarla yapın daha net çıkarEki Görüntüle 2749505 Çok belli belirsiz bi çizgi bide testi sabah kalkınca yapmak lazımmış ama ben şimdi yaptım adetime 4 gün felan var
İnşallah isteyen herkesin olur umarımInsallah hamilesindir canımallah herkese nasip etsin
AttımTesti atsana belirtilerin var gibi
Bu ne kadar süre sonra cıktı 5 dk içindeyse hamilesinŞu an teste baktıgımda bu haldeEki Görüntüle 2749510
10 dk olmuş olabilir yarın sabah kalkınca yapıcam gene çıkarsa hastaneye gidip kan versem belli olur muBu ne kadar süre sonra cıktı 5 dk içindeyse hamilesin![]()
Hamilesin tebrik edermEki Görüntüle 2749505 Çok belli belirsiz bi çizgi bide testi sabah kalkınca yapmak lazımmış ama ben şimdi yaptım adetime 4 gün felan var
Tabi belli olur ilk kana sonra idrara geçer hcg değeri idrar testinde hamilelik varsa hamilesindir %9910 dk olmuş olabilir yarın sabah kalkınca yapıcam gene çıkarsa hastaneye gidip kan versem belli olur mu
Yaa çok teşekkür ederim bu bilgi alacagım bi büyügüm yada yakınım yok çok duygulandırdınız beni yarın erkenden gidicemTabi belli olur ilk kana sonra idrara geçer hcg değeri idrar testinde hamilelik varsa hamilesindir %99%1 de testin yanılma bozuk olma payı. Aile saglık merkezlerinde saat 10a kadar alıyorlar kanı erken kalkıp git canım.
Teşekkür ederimHamilesin tebrik ederm
Hayırlı ugurlu olsun kuzum Allah analı babalı büyütsün sag salim kucagına al güzel bir hamilelik geçirYaa çok teşekkür ederim bu bilgi alacagım bi büyügüm yada yakınım yok çok duygulandırdınız beni yarın erkenden gidicem![]()
Ya çok sağolun darısı tüm isteyenlereHayırlı ugurlu olsun kuzum Allah analı babalı büyütsün sag salim kucagına al güzel bir hamilelik geçir![]()
Tebrik ederim canım hamilesinŞu an teste baktıgımda bu haldeEki Görüntüle 2749510