KIZLAR ACIL YARDIM...

Psikolojikdeliii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
116
70
18
38
Kızlar merhaba. Adet olmama bir hafta var. Kan testi verdim gebelik icin. Sonuc cikar mi acaba. Yumurtlama donemimde birlikte olduk. En erken kan testi dediler ama. Bilemedim. Deneyimlerinize ihtiyacim var. Tesekkurler simdiden.

Kızlar merhaba. Adet olmama bir hafta var. Kan testi verdim gebelik icin. Sonuc cikar mi acaba. Yumurtlama donemimde birlikte olduk. En erken kan testi dediler ama. Bilemedim. Deneyimlerinize ihtiyacim var. Tesekkurler simdiden.
Benım 3 gun kala degerım 80 cıkmıştı yanı varsa belkı 3 4 falan cıkabılır

gebelik tespit edilir edilmez ilaç tedavisine başlayacagı için doktor hep 1 hafta kala kan testi istiyordu. cıkıyor ki demekki bir hafta kala istiyordu.

ben yumurtlamanın 9. güne kan verdim 0,44 çıktı 11.gün tekrar verdim 10 çıktı yani en az 11 gün geçmeli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…