• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Acil Yardım

Rumuzumyok25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2019
65
10
88
26
1 yıllık bir evliliğim var ve korunmasız ilişki yapıyoruz ama gebelik istemediğimiz için dışarıya şey yapıyor anlamışsınızdır. Dün iç çamaşırımda beyaz akıntı ve bi kan lekesi vardı bugünde kasıklarımda ağrı var ve yine kanlı beyaz vajinal akıntı geldi kasıklarımda çok ağrıyor ve regl takvimime göre yumurtlama dönemindeyim bugünde en doğurgan olduğum günmüş reglime 2 hafta var bunu yaşayan varsa yardım etsin acil

akıntı yumurtaniz catladigi icindir muhtemelen bebek düşünmüyorsanız prezervatifle korunun bence yonteminiz saglikli degil .

Kimilerinde yumurtlama günü olur öyle.bundan sonra da devam ederse doktora danışırsınız,ama korunma yönteminiz sağlıklı değil

Yani bebek falan tehlikesi yoktur değil mi?
gebelikten bahsediyorsaniz suandaki durumla alakasi yok . yani hamile kaldim da boyle akintm oldu diye dusunmeyn yumurta çatlayınca okur bazan boyle kanamalar akintilar bazen anlasilmaz bile. . ama ovulasyon günlerinde iliski yasamasaniz iyi olur gebelik sansi en yuksek zaman yumurtlama gunu.

Bizde yillardir ayni sekilde korunuyoruz hic birsey olmadi. Bence hamile kalanlar spermi biraz kaciriyor olabilir. Benim esim son dakikada cikartmiyor ve baya deneyimli tutabiliyo kendini. %100 guven olmaz tabii ama eger asla ve asla istemiyorsan daha guvenli yollar ile korunabilirsin. Meryem uzerlide bu sekilde hamile kalmis. Ama internette yazdigi kadar yok %40 risk varmis falan o kadarina asla inanmiyorum millet aylarca deniyor spermin bir damlasi cikmasin diye 5 dk yatiyor gunler hesaplaniyor. Menide olmasi muhtemel spermle cocuk olma olasiligi cok dusuk geliyor bana , bu arada genelde arka arka iliski yasaniyorsa 2. De bosalmanin ardi oldugu icin ihtimalin daha olasi oldugunu okudum.

Hem gebelik istemiyorsunuz hem de korunmuyorsunuz. Pardon da ne istiyorsunuz siz?
Sizi ilgilendirmez.
Bizde yillardir ayni sekilde korunuyoruz hic birsey olmadi. Bence hamile kalanlar spermi biraz kaciriyor olabilir. Benim esim son dakikada cikartmiyor ve baya deneyimli tutabiliyo kendini. %100 guven olmaz tabii ama eger asla ve asla istemiyorsan daha guvenli yollar ile korunabilirsin. Meryem uzerlide bu sekilde hamile kalmis. Ama internette yazdigi kadar yok %40 risk varmis falan o kadarina asla inanmiyorum millet aylarca deniyor spermin bir damlasi cikmasin diye 5 dk yatiyor gunler hesaplaniyor. Menide olmasi muhtemel spermle cocuk olma olasiligi cok dusuk geliyor bana , bu arada genelde arka arka iliski yasaniyorsa 2. De bosalmanin ardi oldugu icin ihtimalin daha olasi oldugunu okudum.
Aynen bizde de aynı şekilde eşim tecrübeli o da tutuyor baya kendini kaçırmıyor hiç ama bu ay bi garip geldi kanlı akıntı gebelik yazıyor hep nette bir de kasıklarımda ağrı olması bana onu uyandırdı nedense olsa güzel olur aslında ama çoğu kişi de ovülasyonda hep böyle olur diyolar bana hiç olmadı daha önce

Inan bende ayni belirtileri hissettim hatta iki kere gebelik testi bile aldim olsada fena olmaz diyordum ama negattif cikti. Hatta bi damla kahverengi leke gelmisti yerlesme kanamasi mi demistim. Doktor diyor ki robot degiliz her ay tam gununde adet olmamaya ya da bu tarz aralarda lekelenmeler olasi seyler devamliligi yoksa cok ustunde durmayin. Ama cok tabi kafani kurcaliyorsa sende bir test yap bisey kaybetmezsin kafan rahatlar.

Inan bende ayni belirtileri hissettim hatta iki kere gebelik testi bile aldim olsada fena olmaz diyordum ama negattif cikti. Hatta bi damla kahverengi leke gelmisti yerlesme kanamasi mi demistim. Doktor diyor ki robot degiliz her ay tam gununde adet olmamaya ya da bu tarz aralarda lekelenmeler olasi seyler devamliligi yoksa cok ustunde durmayin. Ama cok tabi kafani kurcaliyorsa sende bir test yap bisey kaybetmezsin kafan rahatlar.
Şöyle oldu iki gün önce bi damla geldi ertesi gün yine bi daha oldu iki gün üst üste yani ondan meraklandım bende

Şöyle oldu iki gün önce bi damla geldi ertesi gün yine bi daha oldu iki gün üst üste yani ondan meraklandım bende

Bi baksana bakalim test yapip kismetinde varsa bi ihtimal bulmustur seni vardir onda da bir hayir. Cok sanmiyorum ama bende merak ettim smdi 😇

%40 mi 👀 ben cocuk düşünen bir ciftin bir ayda hamileligi tutturma olasiliginin %25oldugunu okumustm bir yerde . oyle korunarak nasil %40 oluyormus .

Bana doktor önden gelen sıvıda da bi miktar sperm olabilir ondan hamile kalabilirsin demişti ama pek mümkün değil bence

Bu gozler okudu vallaa :) bende sasirmistim internte bakarsak zaten hersey abartili. Basimiz agrisa kanseriz neredeyse! Dediginde cok haklisin.

Back