herkese merhaba.12 gün önce 29 haftalık 1000 gr ağırlığında bebeğimi dünyaya getirdim.bebeğim küvezde.küvezdeki bebeklerin gözlerinin kapatılması gerektiğini duymuştum.benim bebeğimin gözleri açık.neden olabilir.sizce doktorlarına baskı yapmalı mıyım kapatılması için.hoş bayram olduğu için 1 haftadır doktor falan gördüğümüz yok da. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı
canım rabbim şifa versin bebeğine 1 yıl yenidoğan yoğun bakımda çalıştım.küvezde olan her bebeğe değil sadece fototerapi alan sarılık olan bebeklere göz bandı takılır gözleri ışıktan etkilenmesin diye
fanus içinde oksijen veriliyor canım tez zamanda kucağına alırsın inşallah sütünü veriyor musun peki
evet canım iki saatte bi 8 cc veriyorlar ne kadar kalır sence fanus kötü bi şey mi ki
hayır canım kötü bişey olur mu şimdi akciğerleri çok küçük kendi işlevlerini yapana kadar yardımcı oluyorlar sadece kendi işlevine dönüncede oksijensiz takip edilir durum iyiyse verilir sana canım
giderek cc artar en sonunda sen emzirirsin emmesi iyiyse taburcu edilir canım sen bu sürede sütünü sağ dolaba at ilerde lazım olur benimde oğlum 3 aylık evlat sevgisi bambaşka rabbim herkesin bebeğini bağışlasın sorun olursa özelden de yazabilirsin canım
çok sağol tatlım benim dualarını eksik etmeİnşalalh bebeğin çabucak büyür ve evine gitirirsin zor günler olmalı Allaha emanet olsun miniğin Allah onu size bağışlasın.
canım o hastanede yatmak nedir çok iyi bilirim.dualarım seninle.inşallah bebeişin sağlıklı gelir dünyaya.hiç stres yapma olur mu her şey güzel olacak.stres en büyük etken.allah yardımcın olsubcnm çok geçmiş olsun.inşallah bebişin en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve birlikte evinize gidersiniz.
bende şu anda erken doğum riski nedeniyle hastanede yatıyorum onun için seni çok iyi anlıyorum.
pozitif ol.anlattıkların bebişinin durumunun iyiye gittiği anlaşıyor.inşallah daha da iyi olacak.sen iyi olacaksınki oda güç alıcak senden.
tekrar geçmiş olsun.güzel haberlerini bekliyoruz.
herkese merhaba.12 gün önce 29 haftalık 1000 gr ağırlığında bebeğimi dünyaya getirdim.bebeğim küvezde.küvezdeki bebeklerin gözlerinin kapatılması gerektiğini duymuştum.benim bebeğimin gözleri açık.neden olabilir.sizce doktorlarına baskı yapmalı mıyım kapatılması için.hoş bayram olduğu için 1 haftadır doktor falan gördüğümüz yok da. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?