Gelinbaşı ve Gelin Tacı Kızlar Acil Yardım Lütfen......

pinkgirl8888

30.06.2012
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
520
1
46
İstanbul
Kızlar gelinliğim bu olacak kısmetse
Ben yeşil gözlüyüm saçımı kızıl tonlarında boyatmayı düşünüyorum ve beyaz tenliyim bunları göz önünde bulundurarak cevaplarsanız çok sevinirim

Eki Görüntüle 417604

Saç olarak da bunu düşünüyorum ama bir soru takıldı aklıma bu saçı gerçekten çok beğendim sizce

Eki Görüntüle 417606

Lütfen cevaplayın bakıp geçmeyin şimdiden çok teşekkür ederim.....

gelinlik çok güzel.ama saç modelini ben pek beğenmedim,kişiyi olduğundan büyük gösterir sanki

Son düzenleme:
yüz şeklin nasıldır bilemem ama o gelinliğe o saç modeli çok hoş olabilir.ALLAH mesut etsin

Aslında sıradanlıktan uzak bi saç modeli. Yüz şekline uygunsa olabilir diye düşünüyorum canım. Fakat yaşlı gösterme ihtimali yüksek bi model.

teşekkür ederim fikirleriniz için yüzüm oval diyebiliriz....

saç modelindeki manken gibi ... gayet hoş olabilr de aynısnı yaapabilirler mi şüpheli.kuaförlere model götürüyorsun dönüp dolaşıp ama şöle ama böle diyerek kendi istediklerini yapıyorlar sinir oluyorum .hayal kırıklığına uğrmamak için çok modelle ya ada hayal edip gitmemek lazım

ben cok begendim ama bi kır düğününde yada acık havada hoş durur kapalı bi düğün salonunda abes kaçabilir.

evet orası da öyle ama kararsız gidersende kendi kafalarına göre yapıyorlar o yüzden aklımda bi model olsun istiyorum....

evet orası da öyle ama kararsız gidersende kendi kafalarına göre yapıyorlar o yüzden aklımda bi model olsun istiyorum....
tabiki kafanda model olsun tarif etmek hani verdiği şekilleri yönlendirmek için ama birebir aynısnı olamayabiliyor.hayırlısı canım gönlünce olsun her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…