• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Kızlar Acil Yardım Lütfen......

pinkgirl8888

30.06.2012
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
520
1
46
İstanbul
Kızlar gelinliğim bu olacak kısmetse
Ben yeşil gözlüyüm saçımı kızıl tonlarında boyatmayı düşünüyorum ve beyaz tenliyim bunları göz önünde bulundurarak cevaplarsanız çok sevinirim

Eki Görüntüle 417567

Saç olarak da bunu düşünüyorum ama bir soru takıldı aklıma bu saçı gerçekten çok beğendim sizce

Eki Görüntüle 417568

Lütfen cevaplayın bakıp geçmeyin şimdiden çok teşekkür ederim.....:16::16::16:

ben bu gelinliğe daha çok salık tarz bi saç yakıştırırım ama eklediğin saç modelide guzel bence

teşekkür ederim kızlar hepinize biraz karışıklık oldu galiba konu açarken bir kaç kere açmışım ama sorularım burda çıkmadı galiba duvakla ilgili sorularımda vardı diğer konulara da bakarsanız sevinirim çok teşekkürler....

gelinlikde saç modeli de çok hoş gerçekten.kızıldaında ayrı bir güzelliği olduğunu düşünüyorum ben canım:)inşallah herşey istediğin gibi olur.

Kızlar gelinliğim bu olacak kısmetse
Ben yeşil gözlüyüm saçımı kızıl tonlarında boyatmayı düşünüyorum ve beyaz tenliyim bunları göz önünde bulundurarak cevaplarsanız çok sevinirim

Eki Görüntüle 417567

Saç olarak da bunu düşünüyorum ama bir soru takıldı aklıma bu saçı gerçekten çok beğendim sizce

Eki Görüntüle 417568

Lütfen cevaplayın bakıp geçmeyin şimdiden çok teşekkür ederim.....:16::16::16:

bende o saçtan yaptırcamm:D:D ah karşılaşsak pişti olurmuşuz...ben valla kararımı vermekte hiç zorlanmadım çünkü bu saç bence perfect:D

Back